- 16 Ağustos 2010
- 293.092
- 603.022
- 43
Bu iş Dostluk başka iş başkaKaç yıllık dostunum bu mu farkım yazıklar olsun nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iş Dostluk başka iş başkaKaç yıllık dostunum bu mu farkım yazıklar olsun nevoş
Hayır canım onları eliyoruzKatılabilirler ama 1.olamazlarNevoş şimdi bu hafta üç kişi kazandı ya ,onlar gelecek haftalarda kazanıp tekrar birinci olabilecek mi
Ohhh bu çok iyi oldu bak sevindim ✌Hayır canım onları eliyoruzKatılabilirler ama 1.olamazlar
Son hafta 9 kişiyi elemiş olacağızOhhh bu çok iyi oldu bak sevindim ✌
Öyle olsunBu iş Dostluk başka iş başka
1 tame yollayacaklarmış peynirden soğumayın bıkmayın diye fazla vermeyeceklermişNevreste abla harika bir yarışmayla gelmişsin hediye ayrıca bi güzel
1 yıllık pınar labne derken kutu halinde her ay mı ? önceki sayfaların tamamını okuyamadım yazdıysan görmedim
Pınar beyaz canımCanım o konuda bilgim yok yani nasıl gönderilecek onu hediye gelince göreceğizNevreste abla harika bir yarışmayla gelmişsin hediye ayrıca bi güzel
1 yıllık pınar labne derken kutu halinde her ay mı ? önceki sayfaların tamamını okuyamadım yazdıysan görmedim
İş yaptığımın farkındasın değil miÖyle olsun
Gerisini sana yollarız1 tame yollayacaklarmış peynirden soğumayın bıkmayın diye fazla vermeyeceklermiş
Pınar beyaz pınar ak olmaz mıPınar beyaz canımCanım o konuda bilgim yok yani nasıl gönderilecek onu hediye gelince göreceğiz
Yani yarışma çok kolayAilenizle yaptığınız bir kahvaltı sofrasının fotoğrafını çekip özelden bana atacaksınızTek istediğimiz sofrada pınar beyaz olmalı
Gibi gibiİş yaptığımın farkındasın değil mi
Varsa olurPınar beyaz pınar ak olmaz mı
Olmadı şimdiGibi gibi
Ben çok severim Pınar beyazı sıcak ekmekle yanında cayOlmadı şimdi
İşte bir sofrada sen yolla belki kazanırsınBen çok severim Pınar beyazı sıcak ekmekle yanında cay
Zaten yazıda istiyoruzslogan yazsam pınar beyaz kazanabilirim mi
Banada yazı yazsana yaaa ben anlamam edebiyattanslogan yazsam pınar beyaz kazanabilirim mi
evet doğru vallahi soğurum sadece peynir gelse ama şöyle pınarın karışık ürünleri olsa bizide cezbetsin dimi hediye1 tame yollayacaklarmış peynirden soğumayın bıkmayın diye fazla vermeyeceklermiş