Bu işKaç yıllık dostunum bu mu farkım yazıklar olsun nevoş![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu işKaç yıllık dostunum bu mu farkım yazıklar olsun nevoş![]()
![]()
Hayır canım onları eliyoruzNevoş şimdi bu hafta üç kişi kazandı ya ,onlar gelecek haftalarda kazanıp tekrar birinci olabilecek mi![]()
Ohhh bu çok iyi oldu bak sevindimHayır canım onları eliyoruzKatılabilirler ama 1.olamazlar
![]()
Son hafta 9 kişiyi elemiş olacağızOhhh bu çok iyi oldu bak sevindim✌
![]()
1 tame yollayacaklarmış peynirden soğumayın bıkmayın diye fazla vermeyeceklermişNevreste abla harika bir yarışmayla gelmişsin
hediye ayrıca bi güzel
1 yıllık pınar labne derken kutu halinde her ay mı ?önceki sayfaların tamamını okuyamadım yazdıysan görmedim
![]()
Pınar beyaz canımNevreste abla harika bir yarışmayla gelmişsin
hediye ayrıca bi güzel
1 yıllık pınar labne derken kutu halinde her ay mı ?önceki sayfaların tamamını okuyamadım yazdıysan görmedim
![]()
İş yaptığımın farkındasın değil miÖyle olsun![]()
![]()
Gerisini sana yollarız1 tame yollayacaklarmış peynirden soğumayın bıkmayın diye fazla vermeyeceklermiş![]()
Pınar beyaz pınar ak olmaz mıPınar beyaz canımCanım o konuda bilgim yok yani nasıl gönderilecek onu hediye gelince göreceğiz
Yani yarışma çok kolayAilenizle yaptığınız bir kahvaltı sofrasının fotoğrafını çekip özelden bana atacaksınız
Tek istediğimiz sofrada pınar beyaz olmalı
![]()
Gibi gibiİş yaptığımın farkındasın değil mi![]()
Varsa olurPınar beyaz pınar ak olmaz mı![]()
Olmadı şimdiGibi gibi![]()
Ben çok severim Pınar beyazı sıcak ekmekle yanında cayOlmadı şimdi![]()
İşte bir sofrada sen yolla belki kazanırsınBen çok severim Pınar beyazı sıcak ekmekle yanında cay![]()
Zaten yazıda istiyoruzslogan yazsam pınar beyaz kazanabilirim mi![]()
Banada yazı yazsana yaaa ben anlamam edebiyattanslogan yazsam pınar beyaz kazanabilirim mi![]()
1 tame yollayacaklarmış peynirden soğumayın bıkmayın diye fazla vermeyeceklermiş![]()