- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Haydaaaaa kim kiAma o laf etmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydaaaaa kim kiAma o laf etmedi
Huhu gizemler Gizem avcısı Habibte yim artıkBuralardalar
Her hafta 3 kişi kazanacak canımŞimdi sadece dört haftada 12 kişi kazanacak dimi sadece ay sonunda yeni yarışma yok
Ne meraklısınHaydaaaaa kim ki
Bakalım yarın kaç tane gelecekHuhu gizemler Gizem avcısı Habibte yim artık
Anlaştık nevoş ✌❤Her hafta 3 kişi kazanacak canım
1 ay bitince biz yine aylık yarışmalarımıza geçeceğiz
Uygun değilse sen önümüzdeki ay katıl canımAnlaştık nevoş ✌❤
Şimdi bu ödül var ya ınsanları gazlayacak kesinBakalım yarın kaç tane gelecek
Bakalım bana söyle kimseye demem aramızda kalacakBakalım yarın kaç tane gelecek
Kiz ben bizim takimin dedektifiyim ordaymis gibi davraniyom napayimNe meraklısın
belkide sensinKiz ben bizim takimin dedektifiyim ordaymis gibi davraniyom napayim
Yani çok abartıya gerek yok iki kişilik sofralarda gayet şık olurŞimdi bu ödül var ya ınsanları gazlayacak kesin
Bu hafta masaları göreyim gelecek hafta katılırım rakipleri önce göreyim bakayımUygun değilse sen önümüzdeki ay katıl canım
Kaç tane geldiğini söylerimBakalım bana söyle kimseye demem aramızda kalacak
Tamam canım öyle yapBu hafta masaları göreyim gelecek hafta katılırım rakipleri önce göreyim bakayım
Yok kiz valla degilim yarin atcambelkide sensin
Ancak masraf yaptır Bari davet edin de gelelim kahvaltıyaYani çok abartıya gerek yok iki kişilik sofralarda gayet şık olur
Kaç yıllık dostunum bu mu farkım yazıklar olsun nevoşKaç tane geldiğini söylerim
Sonunda hediye varSen kahvaltı hazırlamıyor musunAncak masraf yaptır Bari davet edin de gelelim kahvaltıya
Nevoş şimdi bu hafta üç kişi kazandı ya ,onlar gelecek haftalarda kazanıp tekrar birinci olabilecek miTamam canım öyle yap