- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Verebilir de. Sorun yok ama sırf oy vermek için üyelik alanlar var ya. Onlar olmaz işte
Bu doğumuAynen o doğru canımBunlar hep burada zatenBen Filiz'i deli ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verebilir de. Sorun yok ama sırf oy vermek için üyelik alanlar var ya. Onlar olmaz işte
Bu doğumuAynen o doğru canımBunlar hep burada zatenBen Filiz'i deli ediyorum
Evet aramızda kalsın ben yokken fülüze karşı savun dedi özeldeSeni avukat mı tutmuş
Vayy beeeEvet aramızda kalsın ben yokken fülüze karşı savun dedi özelde
Yani sadece oy vermek için üye olanlar pek uygun değilBu doğumu
Sor canımSimdi nevo sana soru sorcam alinmak yok gucenmek yok anlastikmi
Aman neden oy toplayim yaa göz var nizam var isteyen verir guzel yapmissam yada sunumu guzelse alirim zaten sorun kknin neye göre hareket ettigiYani sadece oy vermek için üye olanlar pek uygun değil
Eeee simdi sen gördun 2tane oy verdin neye gore verdinSor canım
Sana mı dedik ya genel konuştukAman neden oy toplayim yaa göz var nizam var isteyen verir guzel yapmissam yada sunumu guzelse alirim zaten sorun kknin neye göre hareket ettigi
Ysak değilmi öyle bişey abla.Yani sadece oy vermek için üye olanlar pek uygun değil
Yasak tabikiYsak değilmi öyle bişey abla.
Bende genel diyorum iste yaSana mı dedik ya genel konuştuk
E siz nasıl anladınız öyle bişeyYasak tabiki
Bu sefer içimden onlar geçti onlara verdim.Biraz duygusal,biraz beğeni,birazda samimiyetEeee simdi sen gördun 2tane oy verdin neye gore verdin
Yasak tabi kiYsak değilmi öyle bişey abla.
Ben buldumE siz nasıl anladınız öyle bişey
Anladim canimBu sefer içimden onlar geçti onlara verdim.Biraz duygusal,biraz beğeni,birazda samimiyet
Çok gittim geldim
Ama bunlar olmasa 2-7-10-11 -15e vermeyi düşündüm
Şimdi sana oy atanlara bakıyorsun. Üyelik tarihlerini inceliyorsun. Yeni üyeyse hepsi araştırılıp bulunuyorE siz nasıl anladınız öyle bişey
Aman 1.ci olcam diye milleti üye yapcaz aman uzak dursunYsak değilmi öyle bişey abla.
Öyle bişeymi görünüz yani abla çünkü çok saçma yapan olduysa haksızlık.Yasak tabi ki