- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Aynen hepsi yeni ve TekirdağlıydıŞimdi sana oy atanlara bakıyorsun. Üyelik tarihlerini inceliyorsun. Yeni üyeyse hepsi araştırılıp bulunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hepsi yeni ve TekirdağlıydıŞimdi sana oy atanlara bakıyorsun. Üyelik tarihlerini inceliyorsun. Yeni üyeyse hepsi araştırılıp bulunuyor
Geçmişte olduÖyle bişeymi görünüz yani abla çünkü çok saçma yapan olduysa haksızlık.
Şimdi yok canım 4 ay önce olmuştuÖyle bişeymi görünüz yani abla çünkü çok saçma yapan olduysa haksızlık.
Heee onu biliyoruz şut oldu ama gercekten sacmayaAynen hepsi yeni ve Tekirdağlıydı
Bide bana denk gelmesi yok muAynen hepsi yeni ve Tekirdağlıydı
2.kez değil miBide bana denk gelmesi yok mu
Sanami geldi ben sadece izleyiciydim ozaman sanirim ekmek yapmistiBide bana denk gelmesi yok mu
Bulunuyorsa iyi abla yoksa soframa haksızlık kabul etmiyorum birde 2. üyelik işini az çok bilyorum yasak olduğunu ondan şaşırdımBen buldum
2 kez oldu2.kez değil mi
Buluyoruz tabi ki canımBulunuyorsa iyi abla yoksa soframa haksızlık kabul etmiyorum birde 2. üyelik işini az çok bilyorum yasak olduğunu ondan şaşırdım
Evet ekmek yapmıştı. Böyle bir saçmalığa ihtiyacıda yoktu oysaki. Kazanacağı belliydi.Sanami geldi ben sadece izleyiciydim ozaman sanirim ekmek yapmisti
Nereli kendisi?Ben bu adamın midesini doyuramadım, anca gavranım yer görmüş, eve çıkıp sandviç mi hazırlasan ya da sucuk mu indirsen diyor
alsem ile kesin akrabalar
O neydi öyle yaaa kk yıkıldıAynen hepsi yeni ve Tekirdağlıydı
Tamam abla anladım bende şimdi oldu sandımŞimdi yok canım 4 ay önce olmuştu
Önde gidiyodu sanirim neden boyle bisey yapti delüEvet ekmek yapmıştı. Böyle bir saçmalığa ihtiyacıda yoktu oysaki. Kazanacağı belliydi.
Kazanma hırsıÖnde gidiyodu sanirim neden boyle bisey yapti delü
Yok canım ya Temiz ben bakıyorumTamam abla anladım bende şimdi oldu sandım
Artık bende bakıyorum.Yok canım ya Temiz ben bakıyorum
Ozaman mervede oyle yapiyoKazanma hırsı
AynenArtık bende bakıyorum.
Evva da yeni üye var