- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Tamam foto gönderirim bugün pek müsait olamadımResim bana gönderilecekBugün özelden yazmıştım okudun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam foto gönderirim bugün pek müsait olamadımResim bana gönderilecekBugün özelden yazmıştım okudun mu
Ama simdi benim cogu tabagimi taniyo instrgramda paylastim gelince kkden hediye falan diye ama kimseye ben katıldım demedim yada takimdakilerde gordu kazandigimi eger tabagi taniyip verirsedemi beni atarlarEvet canım 3-4 ay önce labnede biri akrabalarını toplamıştı.
O zaman dedik verenler diskalifiye olur1.olurlarsa gider
Bak kız kardeşim pek gelmez kkya geçen ay geleceği tuttu.Pek bana vermez sana vereyim dedi.Sakın yasak dedim
O zaman öteki oy verdiğim seninki
Sofra değil canım ablan anlatsın sanaTamam foto gönderirim bugün pek müsait olamadım
Tamam anlatayimSofra değil canım ablan anlatsın sana
Ya bilerek vermesi doğru değilAma simdi benim cogu tabagimi taniyo instrgramda paylastim gelince kkden hediye falan diye ama kimseye ben katıldım demedim yada takimdakilerde gordu kazandigimi eger tabagi taniyip verirsedemi beni atarlar
Biliyorum anlık foto gördüm o kadar aklımda birşey var aslındaSofra değil canım ablan anlatsın sana
Bende seni çok seviyorum canım benm yanlış anlama dye bişey olamaz daha bir hafta önce aynı duyguyu paylaşıyorduk perimAynen kuzucum benim yinede yazayım dedim ya valla içim rahat etmedi yanlış anlaşılma olmasın kırmış olmayayım kimseyi diye.
Valla kalplerimiz hep bir zaten inanıyorum ben zaten burda birbirimizden cekinmemiz yabanciligimiz olmadığı için nazimizi tribimizi çekiyoruz yapıyoruz birbirimize başkasına yapabilirmiyiz hiç.cok seviyorum valla sizi citlenbiklerimm
Alistikkk
Tamam canım Acele etmeyin cumartesiye kadar zaman varBiliyorum anlık foto gördüm o kadar aklımda birşey var aslında
Evet canım 3-4 ay önce labnede biri akrabalarını toplamıştı.
O zaman dedik verenler diskalifiye olur1.olurlarsa gider
Bak kız kardeşim pek gelmez kkya geçen ay geleceği tuttu.Pek bana vermez sana vereyim dedi.Sakın yasak dedim
Ama vermislerse ben bisey yapamam ama istemedigim haldeYa bilerek vermesi doğru değil
Pınar Labne ile ... - Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta
Bilmeden olur ama bilerek vermeyelim
Abla olmak bunu gerektirirTamam anlatayim
Ay bayılcam şimdi az önce vermedim diye konuşuyorduAma vermislerse ben bisey yapamam ama istemedigim halde
Ya o önemli değil bilmeden verilmesiAma vermislerse ben bisey yapamam ama istemedigim halde
Anladiysa abla anlatirAbla olmak bunu gerektirir
Sus sen yaa iykide vermemisinAy bayılcam şimdi az önce vermedim diye konuşuyordu
Boşa trip atma kızaSus sen yaa iykide vermemisin
Kimse bilmiyo cunku heleki bu beyazi bilmiyo hadi digerleri nick yaziyodu goruyolardiYa o önemli değil bilmeden verilmesi