- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Artık bende bakıyorum.
Evva da yeni üye var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık bende bakıyorum.
Evva da yeni üye var
Baktım onun ki temizOzaman mervede oyle yapiyo
Ne yazık kiOzaman mervede oyle yapiyo
Offf offffNe yazık ki
Abla kimse onlar benden alma onları top bana dönünce nasılda kıvırdım allahım temiz olsun sicilleri ne olur
Nasıl bir göz var sizde ben bile bakmıyom kız bide benimkinlere bak bakımBaktım onun ki temiz
Akreban değildir inşallah, kuzengiller falanAbla kimse onlar benden alma onları top bana dönünce nasılda kıvırdım allhım temiz olsun sicilleri ne olur
2 kez başıma geldi. Yogurdu üfleyerek yiyorum diyorumNasıl bir göz var sizde ben bile bakmıyom kız bide benimkinlere bak bakım
Ben bakiyorum ama bikacini taniyorum okadarAkreban değildir inşallah, kuzengiller falan
Elhamdülillah temizim yeterki onlar temiz olsunAkreban değildir inşallah, kuzengiller falan
Neredesin aşkom gözüm yollarda kaldı
İncelemeye mi alsakAbla kimse onlar benden alma onları top bana dönünce nasılda kıvırdım allahım temiz olsun sicilleri ne olur
İyi mademElhamdülillah temizim yeterki onlar temiz olsun
Avrupa Yakasi falan izledim bos bos askom,sen nasılsınNeredesin aşkom gözüm yollarda kaldı
Al abla ama geri salın lütfenİncelemeye mi alsak
İyiyim aşkom sağolAvrupa Yakasi falan izledim bos bos askom,sen nasılsın
Hiç gelmedin bugün. İyisin demi canımAvrupa Yakasi falan izledim bos bos askom,sen nasılsın
Sakin sıkıntı yokAl abla ama geri salın lütfen