- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canim, tesekkur ederimS Sabr-Sukur-Dua nasılsın
Dürttüm
TamamDürttüm
Evet ben bölüm yetkilisiyim.Yarışmaları ben organize ediyorum.Kahvalti masasi mi dendi!?? Bilmiyordum..ok ok.
Teşekkür ederiz canımmKizlarr sofralar cokk guzel olmus
Ellerinize saglik
Oy vermek zordu ama basardim
Efsanesin nevo arkandayız senin bizim arkamızda olduğun gibiEvet ben bölüm yetkilisiyim.Yarışmaları ben organize ediyorum.
Tüm sorumluluk bana ait.Ben istedim onlar sağolsunlar yaptılar.
Emeğe saygı diyorum.
Forum sahibimizde açıkladı.Yanlış anlamışız,yanlış anlatmışız diye.Lütfen konu daha fazla uzatmayın.
Çok biliyorsanız ikinciye katılın.O zaman şartlarımız eşit olsun.
Bu sofraların hepsi bana ait.Söylediğiniz hiçbir şeyi kabul etmiyorum.
Ben istediğim gibi anlar,istediğim gibi yaparım.
Yapsınlar şartlarımız eşit olsun.Bizde yorum yapalımHer kategoride bi elestirmek icin elestiren oluyo, yine olmus duymayin siz
LALALALALAAA
Ciğerimin köşesi ablam gel buraya mıncıklıcam ponçik poncikkkEvet ben bölüm yetkilisiyim.Yarışmaları ben organize ediyorum.
Tüm sorumluluk bana ait.Ben istedim onlar sağolsunlar yaptılar.
Emeğe saygı diyorum.
Forum sahibimizde açıkladı.Yanlış anlamışız,yanlış anlatmışız diye.Lütfen konu daha fazla uzatmayın.
Çok biliyorsanız ikinciye katılın.O zaman şartlarımız eşit olsun.
Bu sofraların hepsi bana ait.Söylediğiniz hiçbir şeyi kabul etmiyorum.
Ben istediğim gibi anlar,istediğim gibi yaparım.
Ciğerimin köşesi ablam gel buraya mıncıklıcam ponçik poncikkk
Biz sirf emek verdi die muhtesem derizYapsınlar şartlarımız eşit olsun.Bizde yorum yapalım
Aynen konuşmasınlar.Lafı olan beni alıntılayıp yazsın.Biz sirf emek verdi die muhtesem deriz
Boyle kolay gozuksede arkada ne ugrasiliyo, isik ara ozenle sofra kur ne yapsam die dusun. cikan bulasigi ztn saymiorum e bide resim duzenlemesi var
Konusmasinlar bos bos
Biz topikce gelelim ablaBitmeyen temizlik yapmışlar