- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Aynen burayı temizlesin yeterBlue_Peri elin degmisken bu topigi temizlege sana zahmet ben yemek yiyim gelcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen burayı temizlesin yeterBlue_Peri elin degmisken bu topigi temizlege sana zahmet ben yemek yiyim gelcem
Beni niye etiket yapmadın kiz
Aynen aslında hepimizin evini sırayla bu şekilde temizleyebiliriz baştan aşağıBiz topikce gelelim abla
Biz 3 gündür evin yarısını bitiremedik.Benim eski performans yokAynen aslında hepimizin evini sırayla bu şekilde temizleyebiliriz baştan aşağı
Hep çıkarken ben temizliyom topigi zaten iki Vileda attığınız varmış gibi yemek bahane ediyo bideBlue_Peri elin degmisken bu topigi temizle sana zahmet ben yemek yiyim gelcem
Ablamdan sonra bana gelir noluuuurAynen aslında hepimizin evini sırayla bu şekilde temizleyebiliriz baştan aşağı
Aksama temizlicem dicem ama saat 2lere 3lere kadar burdalar biloyosunki ben uyuyorumHep çıkarken ben temizliyom topigi zaten iki Vileda attığınız varmış gibi yemek bahane ediyo bide
Ablamdan sonra bana gelir noluuuur
Valla neguzel olur ya birimiz bı oda birimiz diğer oda valla ohhh düşüncesi bile güzel
Olsun, acelen yok ki sağlığın daha önemliBiz 3 gündür evin yarısını bitiremedik.Benim eski performans yok
Valla ya oda oda bitirir akşamına da şöyle güzel sunumlu bi çay sofrası kurar etrafında hem dinlenir hem muhabbet ederdik 1 hafta sonra hoop diğer evHep çıkarken ben temizliyom topigi zaten iki Vileda attığınız varmış gibi yemek bahane ediyo bide
Ablamdan sonra bana gelir noluuuur
Valla neguzel olur ya birimiz bı oda birimiz diğer oda valla ohhh düşüncesi bile güzel
Taviklikkk yapma bugün sen tam 12 de temizle pisletenin peyniri kuflensin derim ben kimse ayak basmazAksama temizlicem dicem ama saat 2lere 3lere kadar burdalar biloyosunki ben uyuyorum
Allah iyligini versin bende bu kiz nediyo diyorumTaviklikkk yapma bugün sen tam 12 de temizle pisletenin peyniri kuflensin derim ben kimse ayak basmaz
Grupcak şöyle bir beyaz selfisi cekermiyiz kuzu beOlsun, acelen yok ki sağlığın daha önemli
Valla ya oda oda bitirir akşamına da şöyle güzel sunumlu bi çay sofrası kurar etrafında hem dinlenir hem muhabbet ederdik 1 hafta sonra hoop diğer ev
Aşk olsun ama Türkçe konuşuyorumAllah iyligini versin bende bu kiz nediyo diyorum
Çağır kuzenleri33,olmuşum
Kuzenleri çağarayım. Eksik hissetmesinler
Nereye giderse gitsin möhömmm deel artikinBu oylama nereye gidiyor
Tüh bak çok üzüldümGerçi kuzenler beni tanımıyor
Perim yaNereye giderse gitsin möhömmm deel artikin
Bakırcının maşallahı varNereye giderse gitsin möhömmm deel artikin