- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ne edeyim giiiPerim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne edeyim giiiPerim ya
Nazar edelim nazar aaaa bakirlar baaaak aaaaaaBakırcının maşallahı var
Keşkemmm bizim olsaaaaNazar edelim nazar aaaa bakirlar baaaak aaaaaa
Bakirsizligin gözü kör olsun yazcam profilime az kaldıKeşkemmm bizim olsaaaa
Ne desem bilemedim şu çeneyi tutmakta zormuş böyle gizli gizliNe edeyim giii
He ya bakır yasak olsun yoksa olmaz böyleBakirsizligin gözü kör olsun yazcam profilime az kaldı
Allah bereket versin evvamBakırcının maşallahı var
Ben veririm hepinize istemediniz ki hiçBakirsizligin gözü kör olsun yazcam profilime az kaldı
Amin amin daha ne verecekseAllah bereket versin evvam
Ben istiyorumBen veririm hepinize istemediniz ki hiç
Tamam seç seçtiğini soyle senşn için ayırayım sürat kargoyla gondermem ama fülüzümle küstük ona bizBen istiyorum
Yaa yerim seni vermiş kadar oldun o zalımın kızı hep böyle hayrını görsün inşallahTamam seç seçtiğini soyle senşn için ayırayım sürat kargoyla gondermem ama fülüzümle küstük ona biz
Polemik alanıma girmiyor kuzu
Canım evvamYaa yerim seni vermiş kadar oldun o zalımın kızı hep böyle hayrını görsün inşallah
Canım orimCanım evvam
Yasom napıyon şimdi ne mutlusun katılmadım diyePolemik alanıma girmiyor kuzu
Bence katıldı o hissediyorum bıyerde belli etti eski konusmalarda sanki evvamYasom napıyon şimdi ne mutlusun katılmadım diye
Valamı çorba etti kafamı katıldın diyorum yok diyorBence katıldı o hissediyorum bıyerde belli etti esmı konusmalarda sanki evvam
Çok rahatımYasom napıyon şimdi ne mutlusun katılmadım diye
Bende sorunca katılmadım diyo ama içimden bi ses katıldı dıyo nevoda katılmadı dedi ama hala inanmıyorumValamı çorba etti kafamı katıldın diyorum yok diyor