- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bu kahvaltı sofralarında sevdiklerimiz ile birlikte kahvaltı yaparken mutlu oluyoruz bizim için bu yeterli, sevdiklerimiz için hazırladığımız kahvaltı sofraları zaten mutluluk sebebi siz bunu algılayamıyorsanız hala daha polemik yaratmaya calısıyorsanız o sizin ayıbınız kusura bakmayın.hayir polemik yaratmaya calismiyorum l! Gercekten!! Bu fotograflar basmakalip diyorum..Ben bunlari hergun goruyorum zaten..Nerede o sevdiklerinizin gulen gozleri ben goremiyorum!! Ben bu fotograflarda sadece cicekli bocekli kahvalti takimlati ve hazirlanan bol kalorili yiyecekler goruyorum..Ha siz niyet okuyucu olabilirsiniz
Beni kahvalya davet etseler, aç karnına o sofralara otursam, yesem mutlu olurumBu fotograflarda mutluluk ile ilgili herhangi birsey var mi ya?? Sadece hergun gozumuze sokulan instagram paylasimi olmus bunlar..Mutluluk nerede siz bulduysaniz banada gosterin..
Teşekkür ederizAy pinar beyaza bayilirim tum softalar gayet guzel mukellef sofralar oyumu kullandim herkese basarilar
C A N O ne gülüyorsun
Sinir geldi fülüzümmKulaklarim patladı sakin ol
Açım merve aç biliyomusunSinir geldi fülüzümm
Birinci yok bu yarışmada 3 kazanan var biliyorsunDışlıyorum yer sofrasini kalaycilar kapansinda bakirlari kararsin
Kahvalti masasi mi dendi!?? Bilmiyordum..ok ok.G Gamarcoba66
Herkes kendini deşifre etmek zorunda mı hanımefendi?
Biz bize denileni yaptık. Kahvaltı masası dendi. Konu yanlış anlaşılmış.
Hepsi bu
Siz paylaşın madem çok biliyorsunuz. Gülen gözleri biz görelim
He canim kocani ektinmiFülüzüm
Yanlış anlaşılma olmuş dedik ya, evet...Kahvalti masasi mi dendi!?? Bilmiyordum..ok ok.
Biliyorum tabikide canimBirinci yok bu yarışmada 3 kazanan var biliyorsun
He canim kocani ektinmi