- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Belli belli
Heeee heee cok kıskandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee heee cok kıskandık
Instagramda görüyorm turkiyede de normallesmeye başladı yahu hadi cinsel tercihine eyvallah ama o sakallı halinle makyaj berbat ya.Burda da çok arttilar ,oğlum var,yeğenlerim var ,insan korkuyor :/
Biz alnımızın akıyla guruduk
İmitasyonlara HAYIR
Onlara 30 derece geliyo o havaTemmuz ayında Almanya’ya gittim, 18 gün kaldım. Temmuz ayında ben Almanya’da tir tir titrerken, 10 Derece havada güneşi gören Almanlar şortla geziyorlardı Hayatta unutmam.
Aynen öyle, gencecik oğlanlar,sırf meraktan iste ,,normalleşti her seyInstagramda görüyorm turkiyede de normallesmeye başladı yahu hadi cinsel tercihine eyvallah ama o sakallı halinle makyaj berbat ya.
Çok mutluyuz biz hıhBiz alnımızın akıyla guruduk
İmitasyonlara HAYIR
Biz Pırlanta onlar SwarovskiBiz alnımızın akıyla guruduk
İmitasyonlara HAYIR
Şaraba can kurban onada raziyim metroda ayyaslar eksik olmuyor berbat kokuyorlar denk gelmişsindir illaki .Bide meteolara şarap ve şarap bardagıyla bınenler ahh ahh
Öyle vallaOnlara 30 derece geliyo o hava
Ben kaşıkçı elmasıyım kukrim bikereBiz Pırlanta onlar Swarovski
Allah islah etsin inşallah ne diyelimAynen öyle, gencecik oğlanlar,sırf meraktan iste ,,normalleşti her sey
İşte Guru Guru geldim
Ikna oldukİşte Guru Guru geldim
10 dk mutlu ol tamamÇok mutluyuz biz hıh
Aynen öyleBiz Pırlanta onlar Swarovski
Biz Pırlanta onlar Swarovski
Ori gördün mü onu geçen sene resmini çekmeye çalışırken yakalandım guvenlik gezi boyunca peşimden ayrilmadiBen kaşıkçı elmasıyım kukrim bikere
Amin aminAllah islah etsin inşallah ne diyelim
Evet iğrenc bide homeless lar cok orda ya heryer evsız kaynıyo ama onlar devletin ev tutmak ıcın verdiği parayı oyle alkole hapa verip yasamayı tercıh edıyolar basta acıyodum da bunu ogrenınce gıcık oldum bıde pis kokularını cekıyoduk sen hala cekıyosun gercıŞaraba can kurban onada raziyim metroda ayyaslar eksik olmuyor berbat kokuyorlar denk gelmişsindir illaki .
Sen miydin o kukrişOri gördün mü onu geçen sene resmini çekmeye çalışırken yakalandım guvenlik gezi boyunca peşimden ayrilmadi