- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Aynen hemso ,kaşeler ağır geliyor :)Dışarısı evden sıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hemso ,kaşeler ağır geliyor :)Dışarısı evden sıcak
Bak ne yazdimAhahahah ne guzel istediğimizi yapabiliyoruz ne kascam kendimi ya artık
Almanya bu yükü kaldirabilir mi bilemiyorum yaniHeee anladim
Almanya'da olsam da güneş görmesem valla ne kadar şanslısınO kadar ozledim ki guneste kavrulmayi vampir sehri burasi yeminke gunes yok
Tshirt giyecezAynen hemso ,kaşeler ağır geliyor :)
Burda kerimcandan fazla ne var kiz heryer kerimcan gibilet kayniyioiiAlmanya bu yükü kaldirabilir mi bilemiyorum yani
YakındırTshirt giyecez
Ahahahah heh çok yakışmış kalsın bu uzun süreBak ne yazdim
Insan olmayanı istiyo işte gülüm ne edecenAlmanya'da olsam da güneş görmesem valla ne kadar şanslısın
İnstagram da kaynıyorBurda kerimcandan fazla ne var kiz heryer kerimcan gibilet kayniyioii
Kader bizi buralara sürüklediAlmanya'da olsam da güneş görmesem valla ne kadar şanslısın
Ayyy inanmıyorumBurda kerimcandan fazla ne var kiz heryer kerimcan gibilet kayniyioii
Kendi kendine guruyanlar kervanına sende katıldın demekBak ne yazdim
Teyzem Almanya'da, yanına gitcem de korkuyom oranın rahatına-lüksüne alışıp dönemem diyeInsan olmayanı istiyo işte gülüm ne edecen
Himalaya ne gıııInsan olmayanı istiyo işte gülüm ne edecen
Kıskandın mıKendi kendine guruyanlar kervanına sende katıldın demek
Tabi ya herkesin gurusu kendineHerkesin gurusuna kimse karisamaz
Öyle kadere kurban olsunlar benimde vardı ordan kısmetim ama teptim ama bi gün gitcem, orda yaşıcamKader bizi buralara sürükledi