- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev de verilse disarda kalmayı tercih ediyor o homelesslerEvet iğrenc bide homeless lar cok orda ya heryer evsız kaynıyo ama onlar devletin ev tutmak ıcın verdiği parayı oyle alkole hapa verip yasamayı tercıh edıyolar basta acıyodum da bunu ogrenınce gıcık oldum bıde pis kokularını cekıyoduk sen hala cekıyosun gercı
Sen miydin o kukriş
Onlara asla para vermiyorm trende dolanip vagon vagon gezip para topluyorlar almanlar veriyor ama bizim toplum asla vermez denk gelmedim hic. Eli ayağı olmayan engelli olanlar haric tabiki. Kendi tercihleri o yaşam. Yoksa devlet dediğin gibi para veriyor ev kirasi dahi öder ama onlar alkol ve uyuşturucuyu tercih ediyor.Evet iğrenc bide homeless lar cok orda ya heryer evsız kaynıyo ama onlar devletin ev tutmak ıcın verdiği parayı oyle alkole hapa verip yasamayı tercıh edıyolar basta acıyodum da bunu ogrenınce gıcık oldum bıde pis kokularını cekıyoduk sen hala cekıyosun gercı
Heyecan doruktaSon 14 dk
Aynen cennam ne değilik insanlar var ya ama pislik heryer s afiye gitse kaykılır kalır vallaEv de verilse disarda kalmayı tercih ediyor o homelessler
Heyecan dorukta
Hele KadirAynen cennam ne değilik insanlar var ya ama pislik heryer s afiye gitse kaykılır kalır valla
Kadiri hıc düşünemiyorumHele Kadir
Sende ne çektin şu eltinden
Kadiri hıc düşünemiyorum
Aynen ıyı yapıyorsun çiçeğim kendi tercihleriOnlara asla para vermiyorm trende dolanip vagon vagon gezip para topluyorlar almanlar veriyor ama bizim toplum asla vermez denk gelmedim hic. Eli ayağı olmayan engelli olanlar haric tabiki. Kendi tercihleri o yaşam. Yoksa devlet dediğin gibi para veriyor ev kirasi dahi öder ama onlar alkol ve uyuşturucuyu tercih ediyor.
Ondan demedim abla tarz acisindan dediydim ama katılmamissin sanirimİyi ki bakır sinim var
Gozlerime kürdan koydumSon 14 dk
Sence o mu çekiyor elti miSende ne çektin şu eltinden
İnanmayacaksın ama hiç sevmiyorumSende ne çektin şu eltinden
Bir de eltiye sorsakSende ne çektin şu eltinden