- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Cümlemizinkini inşallah elticimAllah muhabbetinizi artırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemizinkini inşallah elticimAllah muhabbetinizi artırsın
Hayirlisi canim Allah kalbine göre versin hemencicik verirsin insallah kilolariniYiyoruz yemiyoruz demiyorum.Ama öyle sürekli yiyen biri değilim:)
Kahvaltı yaptım şimdi akşam yemeği yedim o kadar:)Arada kuru meyve yiyorum veya çekirdek çitlerim:)
İnşaallah bakalım biz ailece başlayacağız .Ama önce işimi yapmam lazım.Kar yağdı ondan bekletiyorum:)Cam sileceğim çok soğuk)
İyi gelmiştir, mutlu olmuştur teyzemÇok şükür iyi canım, uzun süre sonra hoş muhabbet iyi geldi Abim ve erkek kardeşim de geldi, güzel oldu
Sofranı hallettin mi
İnşaallah canım sağolHayirlisi canim Allah kalbine göre versin hemencicik verirsin insallah kilolarini
Ben benimkine güvenmiyorum o konuda. Geçen yedirme artık, uyar beni dedi. Tamam dedim, o zaman tatlıyı yapmayarak başlıyorum dedim.Erkekler hep öyle:)Benimki benimle beraber diyet yapacak bakalım
Eşin işteyken yap bence:)İyi gelmiştir, mutlu olmuştur teyzem
Soframı önümüzdeki günlerde yapmaya karar verdim
Sayayım mıyasminsay neyedin annende
Ben benimkine güvenmiyorum o konuda. Geçen yedirme artık, uyar beni dedi. Tamam dedim, o zaman tatlıyı yapmayarak başlıyorum dedim.
Tatlı yapmadım diye iş dönüşü tatlı aldı
Şimdi ben bu adama güvenip nasıl diyet programı kurayım
SaysanaSayayım mı
Dogru diyorsun gideyim hazırlık yapayım. Anca tamamlarım çocuklarlaEşin işteyken yap bence:)
Soguk baklava hepimizce malumBen benimkine güvenmiyorum o konuda. Geçen yedirme artık, uyar beni dedi. Tamam dedim, o zaman tatlıyı yapmayarak başlıyorum dedim.
Dur bakalım benimki nasıl yapacakBen benimkine güvenmiyorum o konuda. Geçen yedirme artık, uyar beni dedi. Tamam dedim, o zaman tatlıyı yapmayarak başlıyorum dedim.
Sabaha hazır olur bazı şeyler:)Dogru diyorsun gideyim hazırlık yapayım. Anca tamamlarım çocuklarla
Hemsom sende bana alıp gelsene benim koca almaz yasmininki gibiSoguk baklava hepimizce malum
Say bakalım:)Sayayım mı
Neguzel iste gene elinden bi iş geliyomusDur bakalım benimki nasıl yapacak
Benim eşim tatlıcı değil bizde tatlıcı benim ama tutarım kendimi:)
Benim eşim biz kavurga yaparız buğday ile onu yapar,kalkar hedik koyar yada ister,o olmadı mısır haşlar,oda olmadı nohut haşlarYa yemek üstüne bunlar kilo yapıyor yapma yapınca bizi zorlama diyorum
Ama işte yapıyor sizde yiyin diyorBiz kızlarla yemiyoruzBu sefer kızıyorNeguzel iste gene elinden bi iş geliyomus
Kahvaltı;Saysana
Evet cancağzımSoguk baklava hepimizce malum