- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Cümlemizinkini inşallah elticimAllah muhabbetinizi artırsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cümlemizinkini inşallah elticimAllah muhabbetinizi artırsın![]()
Hayirlisi canim Allah kalbine göre versin hemencicik verirsin insallah kilolariniYiyoruz yemiyoruz demiyorum.Ama öyle sürekli yiyen biri değilim:)
Kahvaltı yaptım şimdi akşam yemeği yedim o kadar:)Arada kuru meyve yiyorum veya çekirdek çitlerim:)
İnşaallah bakalım biz ailece başlayacağız .Ama önce işimi yapmam lazım.Kar yağdı ondan bekletiyorum:)Cam sileceğim çok soğuk)
İyi gelmiştir, mutlu olmuştur teyzemÇok şükür iyi canım, uzun süre sonra hoş muhabbet iyi geldiAbim ve erkek kardeşim de geldi, güzel oldu
Sofranı hallettin mi![]()
İnşaallah canım sağolHayirlisi canim Allah kalbine göre versin hemencicik verirsin insallah kilolarini![]()
Ben benimkine güvenmiyorum o konuda. Geçen yedirme artık, uyar beni dedi. Tamam dedim, o zaman tatlıyı yapmayarak başlıyorum dedim.Erkekler hep öyle:)Benimki benimle beraber diyet yapacak bakalım![]()
Eşin işteyken yap bence:)İyi gelmiştir, mutlu olmuştur teyzem
Soframı önümüzdeki günlerde yapmaya karar verdim![]()
Sayayım mı
Ben benimkine güvenmiyorum o konuda. Geçen yedirme artık, uyar beni dedi. Tamam dedim, o zaman tatlıyı yapmayarak başlıyorum dedim.
Tatlı yapmadım diye iş dönüşü tatlı aldı
Şimdi ben bu adama güvenip nasıl diyet programı kurayım![]()
SaysanaSayayım mı![]()
Dogru diyorsun gideyim hazırlık yapayım. Anca tamamlarım çocuklarlaEşin işteyken yap bence:)
Soguk baklava hepimizce malumBen benimkine güvenmiyorum o konuda. Geçen yedirme artık, uyar beni dedi. Tamam dedim, o zaman tatlıyı yapmayarak başlıyorum dedim.
Dur bakalım benimki nasıl yapacakBen benimkine güvenmiyorum o konuda. Geçen yedirme artık, uyar beni dedi. Tamam dedim, o zaman tatlıyı yapmayarak başlıyorum dedim.
Sabaha hazır olur bazı şeyler:)Dogru diyorsun gideyim hazırlık yapayım. Anca tamamlarım çocuklarla![]()
Hemsom sende bana alıp gelsene benim koca almaz yasmininki gibiSoguk baklava hepimizce malum![]()
Say bakalım:)Sayayım mı![]()
Neguzel iste gene elinden bi iş geliyomusDur bakalım benimki nasıl yapacak
Benim eşim tatlıcı değil bizde tatlıcı benim ama tutarım kendimi:)
Benim eşim biz kavurga yaparız buğday ile onu yapar,kalkar hedik koyar yada ister,o olmadı mısır haşlar,oda olmadı nohut haşlarYa yemek üstüne bunlar kilo yapıyor yapma yapınca bizi zorlama diyorum
![]()
Ama işte yapıyor sizde yiyin diyorNeguzel iste gene elinden bi iş geliyomus![]()
Kahvaltı;Saysana![]()
Evet cancağzımSoguk baklava hepimizce malum![]()