- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Vayy vayy canim tebrik ederim seniE Elif_Eylul
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy vayy canim tebrik ederim seniE Elif_Eylul
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Sağol canım benim ama 3 yıl sonra başa döndüm yine aynı kilodayım:)Vayy vayy canim tebrik ederim seni
Bence yapabilirsin canim bazen bende okadar bunaliyorumki hicmi yemicezyaa hepmi diyet yapcaz ama bazen giydiklerimi ve giyemediklerimi düşünüyorum sonra dank ediyo yemesem daha iyi olur diyorumSağol canım benim ama 3 yıl sonra başa döndüm yine aynı kilodayım:)
Şimdi başlayıp yeniden vermem gerekecek 65 e bile razıyım:)
Ben çoğunu 1 yılda aldım.Malatya'ya geldiğimde 68 kiloydum ve 2 yıl 65-68 arası gidip geldim:)Bence yapabilirsin canim bazen bende okadar bunaliyorumki hicmi yemicezyaa hepmi diyet yapcaz ama bazen giydiklerimi ve giyemediklerimi düşünüyorum sonra dank ediyo yemesem daha iyi olur diyorum
Evet canim haklisin kendime dur dicem sende debirlikte veririz isteBen çoğunu 1 yılda aldım.Malatya'ya geldiğimde 68 kiloydum ve 2 yıl 65-68 arası gidip geldim:)
Neredeyse hiçbir kıyafetim gelmiyor:)Ben dar giymeyi sevmiyorum illa dökümlü olacak ondan hiçbirini giyemem:)
Ondan 5-6 bile olsa vermem gerekecek:)
Birde ucu kaçtı mı gidiyor:)
Sende bak ne güzel verdin tekrar alma bu fırsat kaçmaz
Hayırlı akşamlar elticim hoş geldinİyidir sen nasılsınHayırlı akşamlarınız olsun hanımlar
Ne ediyorsunuz
Sanada hayırlı akşamlar canım.Hayırlı akşamlarınız olsun hanımlar
Ne ediyorsunuz
Yiyoruz yemiyoruz demiyorum.Ama öyle sürekli yiyen biri değilim:)Evet canim haklisin kendime dur dicem sende debirlikte veririz iste
Ben genelde regli sonrasi birkacgun abartiyorum sonra duzene giriyorum hemen detoks yapiyorum
Hoş buldum elticimHayırlı akşamlar elticim hoş geldinİyidir sen nasılsın
Afiyet olsun canım Anneye gidilmiş yenilmez mi:)Hoş buldum elticim
Fazla kaçırmışım, karnım davul gibi sanki
Sen nasılsın
Benimki de işe gitti:)Sanada hayırlı akşamlar canım.
Kocayı işe gönderdim. Sen ne ediyorsun.
Annen nasıl iyi mi?
Çok şükür iyi canım, uzun süre sonra hoş muhabbet iyi geldi Abim ve erkek kardeşim de geldi, güzel olduSanada hayırlı akşamlar canım.
Kocayı işe gönderdim. Sen ne ediyorsun.
Annen nasıl iyi mi?
İstersen yeme sürekli bir şey tıkma peşindeAfiyet olsun canım Anneye gidilmiş yenilmez mi:)
İyiyim çok şükür:)
Benimki evde ve ne yesem derdindeBenimki de işe gitti:)
Allaha emanet olsunlarBenimki de işe gitti:)
Allah muhabbetinizi artırsınİstersen yeme sürekli bir şey tıkma peşinde
Aman iyi olsun herkes
Amin inşaallahAllaha emanet olsunlar
Erkekler hep öyle:)Benimki benimle beraber diyet yapacak bakalımBenimki evde ve ne yesem derdinde