- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Olsun cennam o ara trafik vardı çokHic görmedim kuzum,geri gittim mesajlarından,öyle buldum. Yoksa cevap vermez miyim sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun cennam o ara trafik vardı çokHic görmedim kuzum,geri gittim mesajlarından,öyle buldum. Yoksa cevap vermez miyim sana
Oriana Rahat rahat yazsin dedimBende bulamadım
Oyun bölümü en iyisi
Oyun bölümü
Bu kısımda net üzerinde olan oyun çeşitleri ve sizin bir sosyal akım gibi başlattığınız alttakinin canı çıksın tarzındaki oyunlarınızın toplandığı bölüm.www.kadinlarkulubu.com
Onu dememe gerek bile yok ki kuzu tavan bende merak accikta tırstım sankimBen sonucu değilde sofraları merak ediyom
Buraya yazsınBizde beğenirizOriana Rahat rahat yazsin dedim
Çok değil korkmayınOnu dememe gerek bile yok ki kuzu tavan bende merak accikta tırstım sankim
BendeOnu dememe gerek bile yok ki kuzu tavan bende merak accikta tırstım sankim
Ala alaaa Jenna aydınlat olayiiiiAnlamadım ki, cancağzım Jenna16 söylemiş
Mesaj yazma alanı ,mesaj hakki doldurmak için manalı manasiz yazmak için cancagizim :)Anlamadım ki, cancağzım Jenna16 söylemiş
Halimize şükürOyuzden 50 gramsin
YazdimAla alaaa Jenna aydınlat olayiiii
Hiçbirini merak etmiyorumBen sonucu değilde sofraları merak ediyom
Evet ilk geldiğim dönem çok kullanmıştımMesaj yazma alanı ,mesaj hakki doldurmak için manalı manasiz yazmak için cancagizim :)
cumartesi bı olsaÇok değil korkmayın
Neden tirsiyonuzki ben anlamadim hersey kismet canim oluruna birakin artikOnu dememe gerek bile yok ki kuzu tavan bende merak accikta tırstım sankim
Bunu da simdi gördüm meselaOlsun cennam o ara trafik vardı çok
Neden acaba acaba nedenHiçbirini merak etmiyorum
Ben hiç kullanmadımEvet ilk geldiğim dönem çok kullanmıştım