- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.075
- 698
Konuya yorum falan yapılmıyormuş galiba ,öyle bir şeylere denk gelmistim :)Evet ilk geldiğim dönem çok kullanmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuya yorum falan yapılmıyormuş galiba ,öyle bir şeylere denk gelmistim :)Evet ilk geldiğim dönem çok kullanmıştım
Kalabalık olunca bildirimler birbirine karışıyor cennamBunu da simdi gördüm mesela
Nereye alakasız ne yazıyoz gi tobe ben bişey anlamadım okudum daYazdim
“Kaplumbağa deden” demeyeceğimNeden acaba acaba neden
Oo afiyet olsun
Eskiden yemek bölümü çok aktif değildi.Ben hiç kullanmadım
Saat 10 olmus masallah sen aksam yemegi yedinmi
Ama bu elma dilim değil
Ayri bir bolum iste pericigim,mesaj yazıyorlarmış ,mesaj sayıları artsin diyeNereye alakasız ne yazıyoz gi tobe ben bişey anlamadım okudum da
Kız nebilim yaklaştıkça heyecan bastı halbuki ilkte değilim ama busefer bı değişikler geldi bana bı afakanlar neyimNeden tirsiyonuzki ben anlamadim hersey kismet canim oluruna birakin artik
Evet vardı öyle şeylerBen geldikten sonra 3-4sürüm değişti.Hatta ilki çok başkaydı.Burası ile alakasızKonuya yorum falan yapılmıyormuş galiba ,öyle bir şeylere denk gelmistim :)
Evet kuzum,aynen ,kusura bakma yineKalabalık olunca bildirimler birbirine karışıyor cennam
Yarin cuma geri sayim baslicakKız nebilim yaklaştıkça heyecan bastı halbuki ilkte değilim ama busefer bı değişikler geldi bana bı afakanlar neyim
Acıktım vallahiii gidip bı ebbek arası yapım
Surekli gelişiyor askoEvet vardı öyle şeylerBen geldikten sonra 3-4sürüm değişti.Hatta ilki çok başkaydı.Burası ile alakasız
sağ ol balııımmmOo afiyet olsun
Yedim akşam 6’daSaat 10 olmus masallah sen aksam yemegi yedinmi
Heee değil. YusyuvarlakAma bu elma dilim değil
Aynen az kaldıYarin cuma geri sayim baslicak
Vallami sendemiAcıktım vallahiii gidip bı ebbek arası yapım
sağ ol balııımmm
Yedim akşam 6’da
Heee değil. Yusyuvarlak
Neyse sağlık olsun dinlen enerjini topla dipcik gibi ol yeni kayegorilere ama itiraf etmeliyimki şaşırdım kayılmamana“Kaplumbağa deden” demeyeceğim