- 14 Haziran 2019
- 13.342
- 47.129
- 598
inşallah birgün düzelir hersey dıye ümit edelimAyrıldı sonra hastaneden nerde olduğunu bilmiyorum ki hiç.
Diyom tabi gıcığım çünkü hepsine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah birgün düzelir hersey dıye ümit edelimAyrıldı sonra hastaneden nerde olduğunu bilmiyorum ki hiç.
Diyom tabi gıcığım çünkü hepsine
Biter inşaallah Çalışmak iyidirinşallah nevosum ama 60 yas falan gozukuyor heralde daha ohoooooo
Umarım ummak istiyorum çünkü.inşallah birgün düzelir hersey dıye ümit edelim
evet ya o emeklılık kısmını dusunmuyorum hıc sinir olmamak ıcın zevk almaya calısıyorum cok sukur sevıyorum ısımıdeBiter inşaallah Çalışmak iyidir
inşallah hanım ablamUmarım ummak istiyorum çünkü.
Abla onun 2 yanındaki diş kırıldı.Kanal tedavisi yaptırdım.Oda 6 ay sonra kırıldı.Gidip çektirdim.Bir dahada gitmedim.Vallahamı gittin diye biliyordum ben onu niye ihmal ettin söyle bakem
Zaten alıştın evde oturmak sıkıcı gelirevet ya o emeklılık kısmını dusunmuyorum hıc sinir olmamak ıcın zevk almaya calısıyorum cok sukur sevıyorum ısımıde
yanı bir hafta falan drunca ıyı gelıyor nevos hosuma gıdıyo ama dedıgın gıbı uzun surelı kalınca basıyor ev beniZaten alıştın evde oturmak sıkıcı gelir
Ondan çalışmaya devamMemur olmakta kolay değilyanı bir hafta falan drunca ıyı gelıyor nevos hosuma gıdıyo ama dedıgın gıı uzun surelı kalınca basıyor ev beni
Geçmiş olsun abla acil şifalar validenizinGece kaplama dişler düştü ağzımın içine onun yapışması lazım sonrada validenin hastane işi var ona gideceğiz
oyle nevos bızım zaten 657 ye tabı 4b dye gecıyor henuz tam kadroda gelmedı beklıyoruz bakalım gelırse dıyeOndan çalışmaya devamMemur olmakta kolay değil
ben daha yeniyim 2017 kasımahahah allah bereket versın sen kac senelıksın ayşo
İnşaallah canımoyle nevos bızım zaten 657 ye tabı 4b dye gecıyor henuz tam kadroda gelmedı beklıyoruz bakalım gelırse dıye
aynı benoyle nevos bızım zaten 657 ye tabı 4b dye gecıyor henuz tam kadroda gelmedı beklıyoruz bakalım gelırse dıye
Herkes katılsın istiyoruzNevo bildirim gönderdi
YETER ARTIK YETEEEEEEEEErrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrHerkes katılsın istiyoruz