- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Valla meraktayim kaç olduk bı 10 oldukmu abla kıssBugün hazırlık yapan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla meraktayim kaç olduk bı 10 oldukmu abla kıssBugün hazırlık yapan var mı acaba
alsem katılım az olursa yarışma nasıl devam edecek
Kahvaltı sofrası hazırlıyoruz .Sofrada Pınar beyaz olan sofralarKendimi yarismada hayal ettim de martilara labneli simit atarken ,kedilere lableni yemek yedirirken ....benlik degil de pinar ihracat fazlaliligi mi yapmis ne olmus 1 yillik stok vay bee
Ahaaa geliyodum begene begeneE Elif_Eylul neredesin FilizCan
Yemeğini 2 kişilik fazla tut bugün, bende atölyeye inip dikiş dikeyimAhaaa geliyodum begene begene
Heeee tamam sen bak işine ben yemege giriseyim malum misafirim varYemeğini 2 kişilik fazla tut bugün, bende atölyeye inip dikiş dikeyim
yasmin bana da bi şey dikip gönderseneYemeğini 2 kişilik fazla tut bugün, bende atölyeye inip dikiş dikeyim
Hayırlı gunler canimHayırlı günler
Yemekte yeşillik olsun, benim herif aç kalsın. Yeter, bıktım ona göre yemek yapmaktanHeeee tamam sen bak işine ben yemege giriseyim malum misafirim var
Yaaaa alemsin heeeYemekte yeşillik olsun, benim herif aç kalsın. Yeter, bıktım ona göre yemek yapmaktan
Koltuk kırlentlerimin kılıflarını yenileyeceğim, kırlent kılıfı mı lazımyasmin bana da bi şey dikip göndersene
Ahhh ahhhhinşallah hanım ablam
Sonrada ilerliyor işte ihmal etmemek lazım aslındaAbla onun 2 yanındaki diş kırıldı.Kanal tedavisi yaptırdım.Oda 6 ay sonra kırıldı.Gidip çektirdim.Bir dahada gitmedim.
Sapol habişim teşekkürler.Geçmiş olsun abla acil şifalar validenizin
Ne guzel ya elinden geliyoKoltuk kırlentlerimin kılıflarını yenileyeceğim, kırlent kılıfı mı lazım
Hayırlı günler fülüzüm şükür iyiyim geçtiEvva Basin gecmedimi canim gelmedin daha
Dikiş-mefruşat öğretmeniyim canım. Olsun o kadarNe guzel ya elinden geliyo
Selamlqr kuzumHayırlı günler fülüzüm şükür iyiyim geçti
Herkese hayırlı günler canlar ❤