- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Dolara endeskli de ondanyaaa bu diş olaylarıda ne kadar pahalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolara endeskli de ondanyaaa bu diş olaylarıda ne kadar pahalı
Bilmiyorum eminim sorsam söyler ama jenna benim için oama söyledi. sen bilmiyorsun di mi? ondan kıskandın
ay bize 112'den ihbar ya da talep düşecek de öyle iş yapıcaz. yazışma da yok yani.
keske maaşlarda dolara endekslı olsa ozamanDolara endeskli de ondan
aslında ben merak edıyorum gercek adını jenna mesela jülide olabılır mıBilmiyorum eminim sorsam söyler ama jenna benim için o
benim de herkesle ismen tanıştım, jennanın adını bilmiyorum diye dank etti kafama birdenBilmiyorum eminim sorsam söyler ama jenna benim için o
üfff cok para ama yaa
öğrenelim ya bende merak edıyorumbenim de herkesle ismen tanıştım, jennanın adını bilmiyorum diye dank etti kafama birden
Sence olurmu hiç keşke olsadakeske maaşlarda dolara endekslı olsa ozaman
amanıııınnnnnÖyle maalesef verdiği ücret d,ğer özellere göre gene iyi.
2013 tarihinde medikalde tanesi 3 bin lraya yaptırmıştım implantı.
Diyete başlandı mıGünaydın aretimm
Fiatlar böyle işteOhaohaoha
Hayırlı günler
keske olsa maaslar harıc hersey 3-5 katına cıkıyor zam arttırımı zamanı enflasyon dusuyorSence olurmu hiç keşke olsada
Hayırlı günler
Bide kampanya varmış ta,doktorları süperdi yani,adam işlem yaparken müzik açtı her işlemi tek tek anlattı bana.amanıııınnnnn
bebito sen kaç senelik memursun?keske olsa maaslar harıc hersey 3-5 katına cıkıyor zam arttırımı zamanı enflasyon dusuyor
Yaptırdığın zamanı hatırlıyorum.Ne çok gidip gelmiştinÖyle maalesef verdiği ücret d,ğer özellere göre gene iyi.
2013 tarihinde medikalde tanesi 3 bin lraya yaptırmıştım implantı.
şöyle ilgili doktorları cok severimmBide kampanya varmış ta,doktorları süperdi yani,adam işlem yaparken müzik açtı her işlemi tek tek anlattı bana.
6,5 kuzubebito sen kaç senelik memursun?