- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
İyi günler sanada nevoşumHayırlı günler
Gıcığım zaten bunlarakeske olsa maaslar harıc hersey 3-5 katına cıkıyor zam arttırımı zamanı enflasyon dusuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günler sanada nevoşumHayırlı günler
Gıcığım zaten bunlarakeske olsa maaslar harıc hersey 3-5 katına cıkıyor zam arttırımı zamanı enflasyon dusuyor
2014 eylülden beri işte kac oluyobebito sen kaç senelik memursun?
Maşaallah6,5 kuzu
maşallah maaşın da yüksektir senin mühendis olunca6,5 kuzu
Çayy içeyrumNapalim bea sen napiyon
ahh ahh hanım ablamİyi günler sanada nevoşum
Gıcığım zaten bunlara
Biliyorsun demi ne kadar çok gidip gelmiştim hastaneyeYaptırdığın zamanı hatırlıyorum.Ne çok gidip gelmiştin
ahahah allah bereket versın sen kac senelıksın ayşomaşallah maaşın da yüksektir senin mühendis olunca
Evet ablam sen gidiyordun ben tırsıyordumBiliyorsun demi ne kadar çok gidip gelmiştim hastaneye
Çok iyiyidi hepside şansıma denk geldi,dediki sen kaçma diye kapıya nöbetçi koyacam demişti.şöyle ilgili doktorları cok severimm
Yarım kaşık yeter boğmak içinahh ahh hanım ablam
yaaa elide hafif demekki ona yapır abla sen ıyı olur ınsallahÇok iyiyidi hepside şansıma denk geldi,dediki sen kaçma diye kapıya nöbetçi koyacam demişti.
İşlem bitti canın acıdımı diye sordu yok dedim ben sana demedim mi demişti.
ahaahhah dogru dıyosunYarım kaşık yeter boğmak için
Senin o dönem 20'lik diş sorunun vardı demi snradan yaptırmıştın hatta. ne gaz veriyorduk sana o zaman git diyeEvet ablam sen gidiyordun ben tırsıyordum
Hiç sevmem bilirsin
ahh nevos zaman nasıl gectı anlamadım ciddenMaşaallah
Yok abla hala duruyor yaptırmadımSenin o dönem 20'lik diş sorunun vardı demi snradan yaptırmıştın hatta. ne gaz veriyorduk sana o zaman git diye
Emekli olduğun günler gelir inşaallahahh nevos zaman nasıl gectı anlamadım cidden
Ayrıldı sonra hastaneden nerde olduğunu bilmiyorum ki hiç.yaaa elide hafif demekki ona yapır abla sen ıyı olur ınsallah
Diyom tabi gıcığım çünkü hepsineahaahhah dogru dıyosun
inşallah nevosum ama 60 yas falan gozukuyor heralde daha ohooooooEmekli olduğun günler gelir inşaallah
Vallahamı gittin diye biliyordum ben onu niye ihmal ettin söyle bakemYok abla hala duruyor yaptırmadım