- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
KaçırdınBiz öyle yapıyoruz 2 öğün aradan çıkıyor hem
Kim o yaaa. İlk ben olmalıydım
Tamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KaçırdınBiz öyle yapıyoruz 2 öğün aradan çıkıyor hem
Kim o yaaa. İlk ben olmalıydım
Tamam canım
Estağfurullah canımYok hayır özür dilerim size yansıttığım için ama güldüm çok sağolun
Geldi tabikahvaltı sofrası geldımı yoooksaaaa
Başınız sağ olsun canım Allah sabır versinTeyzem öldü koronadan 52 gün oluyor az önce annem bişey paylaşmış onu görmüştüm sizin yazılarınızı görünce güldüm şimdi de ağlıyorum hayat işte böyle birşey
basınız sagolsun mekanı cennet olsun ınsallahTeyzem öldü koronadan 52 gün oluyor az önce annem bişey paylaşmış onu görmüştüm sizin yazılarınızı görünce güldüm şimdi de ağlıyorum hayat işte böyle birşey
Başınız sağolsunTeyzem öldü koronadan 52 gün oluyor az önce annem bişey paylaşmış onu görmüştüm sizin yazılarınızı görünce güldüm şimdi de ağlıyorum hayat işte böyle birşey
Estağfurullah biz burada acı tatlı her şeyi paylaşıyoruzÇokkk özür dilerim kızlar yansıtmamam lazımdı
Bak böyle yapmayın sizinle yatıp sizinle kalkıyorum anlarım ben mavişmi yoksaKaçırdın
Onun için cumartesi gel şekerimBen fotolara bakmaya geldim yine katilimci degil yanciyim ahahahaha
Tembellikte bir nirvana
Kaçırdın
Kaçırdın
Onun daha gelmediBak böyle yapmayın sizinle yatıp sizinle kalkıyorum anlarım ben mavişmi yoksa
1 yıl yiyelim 1 yıl ara verelim nasılİnşallah
Yemek yapmam öyle bi şey olursa. Kusana kadar Pınar beyaz yerim
Sağolun canım tam buraya girdim güldüm iyi ki bu site var sizler varsınızEstağfurullah biz burada acı tatlı her şeyi paylaşıyoruz
Saçmalama canım olurmu oyle şey biz burda sevincimizi de uzuntumuzude paylaşıyoruz hep birbirimizle.Çokkk özür dilerim kızlar yansıtmamam lazımdı
Sus anlamasınlar diye uğraşıyorum