Tabaklara folyo mu sarsanGene zeka fışkıriyo bugün çatalları sarı parlak kağıtla kapladım mı ,olaaayy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabaklara folyo mu sarsanGene zeka fışkıriyo bugün çatalları sarı parlak kağıtla kapladım mı ,olaaayy
Hergun plank yap birebir göbekyaglarina canimMekik de çekeceğim bunlara inat karın kası yapacağım
Sen baya uçtun sosyal ya en sonunda böyle manyak bi sofra çıkarcanGene zeka fışkıriyo bugün çatalları sarı parlak kağıtla kapladım mı ,olaaayy
Çiğköfte ile vedalaştık ya şimdi hemen ozlemem keşke biraz da baklava alsaydimÇiğköfte
İşkencesiz diyet diyorsunŞaka yaptım şaka .ama bir daha baklava deme tamam mı bir ay boyunca en azından
Sarı folyo yok ki kap kağıdı olur amaTabaklara folyo mu sarsan
Bence pazartesi başlaÇiğköfte ile vedalaştık ya şimdi hemen ozlemem keşke biraz da baklava alsaydim
İşte arkadaş gibi arkadaş canım benim tamam onu da yapcamHergun plank yap birebir göbekyaglarina canim
Parıl parıl olurduSarı folyo yok ki kap kağıdı olur ama
Donat şeklinde puf pufluğu olmasın, incecik tahta gibi olsun inşallahHee göbek nü sü
Uzay üssü kurmacali planlar üstündeyim beybiSen baya uçtun sosyal ya en sonunda böyle manyak bi sofra çıkarcan
İnşallahDonat şeklinde puf pufluğu olmasın, incecik tahta gibi olsun inşallah
Bekliyoz zaten senden öyle bi şeylerUzay üssü kurmacali planlar üstündeyim beybi
Hallederim ben nevos merak etmeBence pazartesi başla
Hem kahvaltı ne olacak
Ama şu folyo işi hoşuma gitti parıl parıl olur.Assosyal yapmıyor sen mi yapsanHallederim ben nevos merak etme
ŞoklarcaaaaaBekliyoz zaten senden öyle bi şeyler
NeyiAma şu folyo işi hoşuma gitti parıl parıl olur.Assosyal yapmıyor sen mi yapsan
Tabakları
Senin sofranı görünce tanıcaz, en süslü parıltılı senin sofran olcakŞoklarcaaaaa