- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Allah kolaylık versin ablacım yavaş yavaş yapın nasılsa kimse gelemiyorSağol canımHemde en büyüğünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin ablacım yavaş yavaş yapın nasılsa kimse gelemiyorSağol canımHemde en büyüğünden
Herkes bıktı sürekli dinliyorumBeni anlatiyo
Amin canım benimHakkımızda hayırlısı olsun bakalım
Vay yakışırDurur muyummm
Düşünüyorm yok zaten nevoş kapatincada beğenmezlerO kadar tabak nasıl ayarlayalım:)Üzerini kapat koy:)
Belki hiç katılmamInanmam, son haftaymış
Canım canlı dersler olduğu dönemde yapamıyoruz.Her odada biri ders yapıyor.Allah kolaylık versin ablacım yavaş yavaş yapın nasılsa kimse gelemiyor
Emin misin aşkom:)Yok yok kararlıyım yarın sabah diyete basliyacagim
O yüzden jübileyi çiğ köfte ile yapmaya karar verdim
Eminim aşko göreceksinEmin misin aşkom:)
Çok yorma kendini abla hergün bir oda iyi olur kızlar var maşallah yaparsınızCanım canlı dersler olduğu dönemde yapamıyoruz.Her odada biri ders yapıyor.
O yüzden yapacağız .Uzun bir süre rahat oluruz.
Cam,duvar,kapı,halı,koltuk her şeyi yapacağız.Ama ben çok ayakta duramıyorum yavaş yavaş :)Her gün bir oda artık:)
Boşver ya tüm kk bizim tabakları mı takip ediyor:)Düşünüyorm yok zaten nevoş kapatincada beğenmezler
Gözün aydın olsunmu kukrişimYok yok kararlıyım yarın sabah diyete basliyacagim
O yüzden jübileyi çiğ köfte ile yapmaya karar verdim
Biz haftaya işi bitirip başlayacağız bende kararlıyım :)Eminim aşko göreceksin
Evet canım kızlarda yapar:)Eşimde yardım eder:)Çok yorma kendini abla hergün bir oda iyi olur kızlar var maşallah yaparsınız
Harika şarkı askomŞu sıralar en sevdiğim
Hadi inşallah cümbür cemmat bereketlidirEvet canım kızlarda yapar:)Eşimde yardım eder:)
Oğlum tribe başladı.Kesin bana kolay iş verirsin diye
Hep beraber yapacağız
5.kez dinliyorum aşkomHarika şarkı askom
Bilemiyorum evvosum avvkenn ben ben değilim ama yapacagim 60 olsam yeter bariGözün aydın olsunmu kukrişim
Başlayalım aşko böyle olmuyorBiz haftaya işi bitirip başlayacağız bende kararlıyım :)