- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Sende canım ❤Allah a emanet herşeye mukayyet olun kaçtım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende canım ❤Allah a emanet herşeye mukayyet olun kaçtım ben
yaa dikkat et uyku bı kaçtımı ılla ki bas agrısı oluyor benımde duzenım kactıgında oluyorEvet canım benim dün gece geç yattım ondan heralde ❤
En güzeli beraberca halletmek
Birlikte yapıyoruz
Heee
İkizler başka bi olay ama
Afiyet olsunKolay gelsin bende balık istedim
Her sey hemsom içinJenna16 hemsom sagolsun üşenmemiş bulmus bana benzeyeni
Iyi olmana sevindim canim bende iyiyim cok sukur
Kuzum noldu hastalandın mı yoksa.Evet canım benim dün gece geç yattım ondan heralde ❤
Sagol guzelcigim,geldim nihayet❤Kolay gelsin canım
Delü .bende şükür iyiyim cağnımm az biraz boynum tutulmuştu kacgundur hap krem onla ugrasiyodum bugün daha rahatladım Allah'tan ne berbat seymis sabaha kadar oturdum gecengun.hıııı tamam o zaman allahtan tavuguma kış demedınde bozusmadık İyiyim perim ben senın halini hatrını sorayım demiştim
bu kahvaltı masası yarısması adeta puzzle bırlestırme gıbı olacak demekki minik baksanaTamma sen bilirsin :))
Aferin ona tebrik ediyorum ne güzel4 senede 1 kez tek başıma nevresim değiştirmedim. o kadar yardımcı olur. Bulaşık dizer, temizleri yerleştirir. çamaşırları katlar koyar. benden daha titiz. 1 tane çorap göremezsin ortada
Eşimin yüzünden düzenim bozuldu işler eskiye göre daha az olduğu için gece oturup film izleyelim diyor geç yatınca geç kalkıyorum hep bozuldu düzenimyaa dikkat et uyku bı kaçtımı ılla ki bas agrısı oluyor benımde duzenım kactıgında oluyor
Covid sonrası oldu canım geceleri yanıyor gibiUykudan uyandırıyor4 yıldır kemiklerim ağrıyor bir Allah in kulu değerlerime bakmadı çalsiyum sıfır gibi bişey dedibu doktor hem ampul verdi hemde damla kullaniyirim suan ihmal etme geç kalma abla benim gibi
Valla sayfasını hatirlamiyorum ama eski pınar uarismasinda vardı benim profilden kolay bulursun :))
yaaa gecmıs olsun bu sıra herkeste bı hastalık olayı var heralde ay tutulmaları oluyomus ya astrolojıde ondanDelü .bende şükür iyiyim cağnımm az biraz boynum tutulmuştu kacgundur hap krem onla ugrasiyodum bugün daha rahatladım Allah'tan ne berbat seymis sabaha kadar oturdum gecengun.
Becerikliyiz işte
Birlikte yapıyoruz
Heee
İkizler başka bi olay ama
valla bu kocalarada heeEşimin yüzünden düzenim bozuldu işler eskiye göre daha az olduğu için gece oturup film izleyelim diyor geç yatınca geç kalkıyorum hep bozuldu düzenim
Gecmis olsun perimDelü .bende şükür iyiyim cağnımm az biraz boynum tutulmuştu kacgundur hap krem onla ugrasiyodum bugün daha rahatladım Allah'tan ne berbat seymis sabaha kadar oturdum gecengun.