- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
hııı anladım şef tamamYok arama kullanacak şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hııı anladım şef tamamYok arama kullanacak şimdi
Kafa buluyon bizle abla gizem daha da artsın hadi bakalımBilmem artık
İlk hafta çok olmaz gibi geliyor.Konuyu anlamayan varKafa buluyon bizle abla gizem daha da artsın hadi bakalım
Kız manyakmisin beee görsem niye yazmiyim senle husumetlimiyim benbaaak bulurunnn ararın 155i ararııın görürsün tamam gormedıysen kızmadım gorupte yazmadın sandımda sopa gelıyodu
Evet herkes bi çekincedeİlk hafta çok olmaz gibi geliyor.Konuyu anlamayan var
Geçmiş olsun canım vala sabahtan tuttu benimki az düşün diyorEvva şuan aynı durumdayiz kuzum
Sağol fülüzümGecmis olsun canim
Teşekkür ederim ablacım inşallah ❤Geçmiş olsun canım
hıııı tamam o zaman allahtan tavuguma kış demedınde bozusmadık İyiyim perim ben senın halini hatrını sorayım demiştimKız manyakmisin beee görsem niye yazmiyim senle husumetlimiyim ben
Ma Kışmi dedin
Bazen kalabalıktan arada kaynıyor olabilir kuzucuk nasılsın
4 yıldır kemiklerim ağrıyor bir Allah in kulu değerlerime bakmadı çalsiyum sıfır gibi bişey dedibu doktor hem ampul verdi hemde damla kullaniyirim suan ihmal etme geç kalma abla benim gibiBenimde dizlerim ağrıyor
Valla sayfasını hatirlamiyorum ama eski pınar uarismasinda vardı benim profilden kolay bulursun :))görmedim valla yarısmada mı kazanmıstınn ödül sayfasına bakıp bulurum
evvoş basın mı agrıyor kuşum gecmıs olsunAllah iyilik versin canım benim şükür geçer inşallah
nevos bakma didiii onu dınlıcem4 yıldır kemiklerim ağrıyor bir Allah in kulu değerlerime bakmadı çalsiyum sıfır gibi bişey dedibu doktor hem ampul verdi hemde damla kullaniyirim suan ihmal etme geç kalma abla benim gibi
Valla sayfasını hatirlamiyorum ama eski pınar uarismasinda vardı benim profilden kolay bulursun :))
Tamma sen bilirsin :))nevos bakma didiii onu dınlıcem
Evet canım benim dün gece geç yattım ondan heralde ❤evvoş basın mı agrıyor kuşum gecmıs olsun
Masallah ona
Birlikte yapıyoruzSen napıyon peki kocan sebastiangilerden herhalde
HeeeKocan Türk mü
İkizler başka bi olay amaMaşaallahBirde laf ediyor ikizler diye
Kolay gelsin bende balık istedimBen gideyim de pazar a çıkacağız eşimle bana balık alacak bugün balık günü
İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Nasılsın cancağzım
Çok sesli güldüm buna YasminKocan Türk mü