Yarışmada göreceğizayrıca tabaklarını ben gormedım göstersene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmada göreceğizayrıca tabaklarını ben gormedım göstersene
alrm sistemi gibi hergun aynı saatte hatırlatayım mı nevos onaO tembel günü kaçırır
Çok iyi anlıyorum seni baş kötü oluyor kuzum insallah çabucak geçer. Şükür bende iyiyimBiraz baş ağrım var bugün onun dışında iyiyim şükür perim sen nasılsın ❤
Benimde dizlerim ağrıyorValla depresyona girmiştim annem babam beni çıkartmak için geldi annem de hasta oldu
Herşey üst üste geldi
Kimse ağrılarıma inanmıyor abartiyorim sanıyorlar ama tüm as hastalari bunu söylüyor o yüzden diyecek bişey bulamıyorum
Hatta eşimi de zorla muayene olurken yanimda sokuyorum odaya anlasın diye
Ağrılarım çok o yüzden uzak kaldım burdan :) hala dizlerim iyi olmadı bir türlü
Hani parmak kutletirsin ya tüm eklemler o şekilde şuan hareket ederken
Hatırlat canımalrm sistemi gibi hergun aynı saatte hatırlatayım mı nevos ona
yaa minikimm bir an once tum dertlerin sular gıbı aksın gıtsın ınsallahValla depresyona girmiştim annem babam beni çıkartmak için geldi annem de hasta oldu
Herşey üst üste geldi
Kimse ağrılarıma inanmıyor abartiyorim sanıyorlar ama tüm as hastalari bunu söylüyor o yüzden diyecek bişey bulamıyorum
Hatta eşimi de zorla muayene olurken yanimda sokuyorum odaya anlasın diye
Ağrılarım çok o yüzden uzak kaldım burdan :) hala dizlerim iyi olmadı bir türlü
Hani parmak kutletirsin ya tüm eklemler o şekilde şuan hareket ederken
Evva şuan aynı durumdayiz kuzumBiraz baş ağrım var bugün onun dışında iyiyim şükür perim sen nasılsın ❤
Öyle kuzucumFarkettim hiç selam vermiyor rahatsız sanırım hastalık olarak
Gecmis olsun canimBiraz baş ağrım var bugün onun dışında iyiyim şükür perim sen nasılsın ❤
Kızzz nabtin bak buna çözümum yok iştee
Çok güzel resm bulmuş helal olsun.. senin bebiklerde böyle bakıyor.Gecmis olsun canim
baaak bulurunnn ararın 155i ararııın görürsün tamam gormedıysen kızmadım gorupte yazmadın sandımda sopa gelıyoduHani gi valla görmedim
İlk hafta olmasa da sonra katılırım abla inşallahKatılacak mısın
Amin inşallahGüzel haberler duyalım inşallah miniğim
Harika olurdu aslındaBence bir sofra kurmalısın şahane tabaklarınla
İnşallah canım ya istiyorum ama çok yorgunum bu arakatılsana sende pınarın yarısmasına pekii
Nasıl görmezsinayrıca tabaklarını ben gormedım göstersene
görmedim valla yarısmada mı kazanmıstınn ödül sayfasına bakıp bulurumİlk hafta olmasa da sonra katılırım abla inşallah
Amin inşallah
Harika olurdu aslında
İnşallah canım ya istiyorum ama çok yorgunum bu ara
Nasıl görmezsin
Tamam inşaallahİlk hafta olmasa da sonra katılırım abla inşallah
Amin inşallah
Harika olurdu aslında
İnşallah canım ya istiyorum ama çok yorgunum bu ara
Nasıl görmezsin
Hatırlat canım
Sadece 3 kişi mi azmış öyle bir gizem yaratıyorsun ki sanki 33 kişi katılmış3 kişi katıldıİlk 3 belli
Yok arama kullanacak şimdigörmedim valla yarısmada mı kazanmıstınn ödül sayfasına bakıp bulurum
Bilmem artıkSadece 3 kişi mi azmış öyle bir gizem yaratıyorsun ki sanki 33 kişi katılmış
Allah iyilik versin canım benim şükür geçer inşallahÇok iyi anlıyorum seni baş kötü oluyor kuzum insallah çabucak geçer. Şükür bende iyiyim