- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Hoş geldin pazar nasıldı fiatlar filanGecmis olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin pazar nasıldı fiatlar filanGecmis olsun kuzum
Sağol kuzucumSağol miniğim sizede afiyet olsun
Geçmiş olsun perim
He vala
Hosbuldum sekercigim,fiyatlar gayet iyiydi,4 TL ispanak ,bebek gibi ,minnaciklardi,genel olarak iyiydi,kültür mantarı 12 TL,soğan 2,5 TLHoş geldin pazar nasıldı fiatlar filan
Evet abla işler hem kış olduğu için hem pandemiden seyreldi eskiye göre bu aralar 10 gibi gidiyorOyyyy nasılda yardımcı oluyor öyle
Sabah geçmi gidiyor işe.
Teşekkür ederim cennam geçicek inşallah sen nasılsınGecmis olsun kuzum
Rica ederim kuzum muhabbet ederken unutursun zatenTeşekkür ederim cennam geçicek inşallah sen nasılsın
Ispanak epeydir almadım ama fiatı 5'ten az değildi en sonHosbuldum sekercigim,fiyatlar gayet iyiydi,4 TL ispanak ,bebek gibi ,minnaciklardi,genel olarak iyiydi,kültür mantarı 12 TL,soğan 2,5 TL
Evet abla işler hem kış olduğu için hem pandemiden seyreldi eskiye göre bu aralar 10 gibi gidiyor
Evet abla ondan oldu sanırım ben bide gece kafada kurar kurar yatarım öylede bi huyum var hiç ilaç içmem abla baş ağrısı için şimdisizinle konuştum daha iyiyim geçer mutlaka ❤Uykusuzlukta yapar baş ağrısı geçer kuzum ağrı kesici filan iç olmazsa
HayirPazara geldin mi E Elif_Eylul
3e de vardı hatta ama 4 olanlar çok tazeydiIspanak epeydir almadım ama fiatı 5'ten az değildi en son
Geç gidiyormuş umarım düzelir bu durumlarbir an önce.
Çokzeldi ,tazecik
Ben pörsümüs marul aldim 5tlÇokzeldi ,tazecik
İnşallah ablacım gün içinde 2 kere falan gelip gidiyor bide erkekler iyi olup dışarda olsalar keşke fazlası daraltıyorIspanak epeydir almadım ama fiatı 5'ten az değildi en son
Geç gidiyormuş umarım düzelir bu durumlarbir an önce.
Evet cennam iyi geliyorsunuzRica ederim kuzum muhabbet ederken unutursun zaten
Sizin oraya gelene kadar porsüyorlar Sen bu tarafa gel,sat bebeyi birineBen pörsümüs marul aldim 5tl
CanımmKarşılıklı iyi geliyoruzEvet cennam iyi geliyorsunuz
Bende nalete dedim bundan sonra burdan almicamSizin oraya gelene kadar porsüyorlar Sen bu tarafa gel,sat bebeyi birine
Nalet ne dediBende nalete dedim bundan sonra burdan almicam
Öyle canım benimCanımmKarşılıklı iyi geliyoruz