- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Doğru diyorDün bir video izledim Malatya lilar kaybetmez kaybedilir diyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyorDün bir video izledim Malatya lilar kaybetmez kaybedilir diyordu
aynen yaa neyse iyiileşsinde ayrılmaz hıc ınsallah burdan Tenceresiz kaldim anneTuta bilene aşk olsun
İnşallah Pınar senin olsunYaa neyin var çok geçmiş olsun kötü bir şey yoktur inşallah ben iyiyim şükür aynı bildiğin gibi, yokluğunda seni özlemekle geçti günlerim
Teşekkürler inşallah proluktan sonra 1.Liğimi de böyle tebrik edeceksin
Yarışma güzelmiş katılabilirimHoş geldin
Biraz baş ağrım var bugün onun dışında iyiyim şükür perim sen nasılsın ❤Hayırlı günler kuzum nasılsın
Tenceresiz kaldim anne kuzum nasılsın diğer yere yazmıştım ama görmedin sanırim.cok geçmiş olsun kuzum ne nezaman çekilecek mr
Bekleriz canımYarışma güzelmiş katılabilirim
Hoşbuldummm
Farkettim hiç selam vermiyor rahatsız sanırım hastalık olarakminik bu sıra bıze seslenmeden gelıp gelıp gıdıyo
Anneme takimlarimi gosterdim bayıldı Evva Nevresteaynen yaa neyse iyiileşsinde ayrılmaz hıc ınsallah burdan Tenceresiz kaldim anne
Katılacak mısın
İnşallah inşallah mühim olan sağlık rabim hepimize sağlık sıhat versin gönüller bir olsun yeterki ❤aynen yaa neyse iyiileşsinde ayrılmaz hıc ınsallah burdan Tenceresiz kaldim anne
Bende bir çuval çimento ile beton dökerim çareler tukenmezSen ayağıma baglarsin o kafa düşer bulur bı yolunu mavişim
Güzel haberler duyalım inşallah miniğimİnşallah Pınar senin olsun
Canım daha yapılması gerekenler var sonuç kesinleşmedi ama ankilozan spondilit diye biliyorim sadece ilaç tedavisine yonvermek için kan da ve mr da görmek istiyor doktor sonuçlara
Artık tim kemiklerimden ses geliyor diyordum as de bu oluyormuş zaten
Şu sonuçlar çıksın diye bekliyorum cuma son mr im çekilecek doktor titiz çalışıyor çok sekreteri bile yok herseyi ile kendi ilgileniyor
İnşallah şifa olur canım
Hani gi valla görmedimsanada kızgınım perim dedim gormedın
Bence bir sofra kurmalısın şahane tabaklarınla
Jenna16 hemsom sagolsun üşenmemiş bulmus bana benzeyeniYa profil resmine bittim
Çok şükür iyim hamdolsun sen nasılsın filizcanim
katılsana sende pınarın yarısmasına pekii
Kızzz nabtin bak buna çözümum yok işteeBende bir çuval çimento ile beton dökerim çareler tukenmez
O tembel günü kaçırırkatılsana sende pınarın yarısmasına pekii
ayrıca tabaklarını ben gormedım göstersene
Miniko nasılsın yakaladım seni
Valla depresyona girmiştim annem babam beni çıkartmak için geldi annem de hasta olduminik bu sıra bıze seslenmeden gelıp gelıp gıdıyo