- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Kahve yapmayı öğrendi sonunda çok şükür onada.İşiniz zor abla
Amin ablacım
Mekanları cennet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve yapmayı öğrendi sonunda çok şükür onada.İşiniz zor abla
Amin ablacım
Oda iyiymişKahve yapmayı öğrendi sonunda çok şükür onada.
Mekanları cennet olsun
Yaa neyin var çok geçmiş olsun kötü bir şey yoktur inşallah ben iyiyim şükür aynı bildiğin gibi, yokluğunda seni özlemekle geçti günlerimGeldim geldkm canim nasılsın hastalıklarla uğraşıyorum nasılsın
Teşekkürler inşallah proluktan sonra 1.Liğimi de böyle tebrik edeceksin
Belli abla sürekli gizem yaratıyosunAmacım o olabilir
3 kişi katıldıİlk 3 belliBelli abla sürekli gizem yaratıyosun
Yok ya işin heyecanı hacklemek şifre istemiyorum seni zan altında bırakmamak içinGüzel fikirTeam viewer dan şifre vereyim istersen
Oysa sonraki haftaya seni 1.yapabilirdim cici kız bana hain domdom demeseydinHain domdom
PehhhhYok ya işin heyecanı hacklemek şifre istemiyorum seni zan altında bırakmamak için
Oysa sonraki haftaya seni 1.yapabilirdim cici kız bana hain domdom demeseydin
Oda iyiymiş
Oylamada şoplanmış sofraları görünce görüşelim yavrummPehhhh
Oda iyiymiş
Kiz sus millette oyle yapiyolar sancaklarOylamada şoplanmış sofraları görünce görüşelim yavrumm
Çaresizlik insana neler yaptırıyor azizim bak göryaa senın su zekana bayılıyorum
sen diğer haftalar yarıscan dımı bu hafta degılOylamada şoplanmış sofraları görünce görüşelim yavrumm
Doğru diyorsun şimdi ciddiye alan falan olurKiz sus millette oyle yapiyolar sancaklar
bunları duyduktan sonra ben kazanamazsam wunderdan bılcemKiz sus millette oyle yapiyolar sancaklar