- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sen oy hakkını kaybettinBizimkinler taniyip oy vermez zaten bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen oy hakkını kaybettinBizimkinler taniyip oy vermez zaten bana
Sen napıyon peki kocan sebastiangilerden herhaldecanım kocam her şeyi yapar. cam siler, toz alır, süpürge yapar, ütü yapar, yemek yapar, kahvaltı hazırlar... nazar değmesin
Benim babamda öyleydiAma beceremezdi ondanBen yokken evde tembelliğinden yorgunluğundan dolaptan çıkardığı çorbayı ısıtmadan içen kaç koca vardır acaba devamlı yapmamış bunuda arada diyor.
Kocan Türk mücanım kocam her şeyi yapar. cam siler, toz alır, süpürge yapar, ütü yapar, yemek yapar, kahvaltı hazırlar... nazar değmesin
ŞükürYumurta kırıyor ise şükret canım
Isimiz zor gibiBeğenirlerse verirler
MaşaallahBirde laf ediyor ikizler diyecanım kocam her şeyi yapar. cam siler, toz alır, süpürge yapar, ütü yapar, yemek yapar, kahvaltı hazırlar... nazar değmesin
Ahhh ablam ahh, yaram deşildiBen yokken evde tembelliğinden yorgunluğundan dolaptan çıkardığı çorbayı ısıtmadan içen kaç koca vardır acaba devamlı yapmamış bunuda arada diyor.
Çok kalabalık olmayacak gibiAma gelenler çok güzelIsimiz zor gibi
Söylesene ya olacak işmi bu böyle,köfte filan hazırlar atarım buzluğa sabah çıkartır akşam gelnce kızartır yer onu.Benim babamda öyleydiAma beceremezdi ondan
Teşekkür ederim bana vercegin icinSen oy hakkını kaybettin
Napalim kismet artik canimÇok kalabalık olmayacak gibiAma gelenler çok güzel
Ahhh ki ahhhhhAhhh ablam ahh, yaram deşildi
Ben memlekete gelince buzluğa sarma,içli köfte,mantı,karnıyarık koyardım.Kendi çıkartıp pişirirdi.Yani pişirmeyi becermeleri bile iyidir.Söylesene ya olacak işmi bu böyle,köfte filan hazırlar atarım buzluğa sabah çıkartır akşam gelnce kızartır yer onu.
Ya da ekmek arası rus salatası yiyor arturcum
Öyle canımNapalim kismet artik canim
Ablayaaa benimkinleri anlatmayim istersen bitek büyük kız titiz temiz düzenliEve gelirim koltuğun üzerinde giyilmiş kazaklar durur.
Neden burda bunlar.
Sen bir bak terliyse makineye atılacak.
Sen neden atmıyon peki.
Sen bakarsın diye.
Kazakları gene yanlış katlamışsın bir öğrenemedin.
Sen daha güzel katlıyorsun.
Senin eşin gene pişirmeyi biliyor yemek konusunda iyi,bizimki onuda yapamıyor hiç.Ben memlekete gelince buzluğa sarma,içli köfte,mantı,karnıyarık koyardım.Kendi çıkartıp pişirirdi.Yani pişirmeyi becermeleri bile iyidir.
Benim babam hiç bilmezdiPorselen tabakta bir kez yemek ısırmıştı
Seninkiler daha mı vahim yoksaAblayaaa benimkinleri anlatmayim istersen bitek büyük kız titiz temiz düzenli
İşiniz zor ablaSenin eşin gene pişirmeyi biliyor yemek konusunda iyi,bizimki onuda yapamıyor hiç.
Telefondan makinede kahve nasıl pişer dersi verdim
Nurlar içinde yatsınlar onlarda.