- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Benimkinleride kimse tanimazOlsun ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinleride kimse tanimazOlsun ne olacak
Camları silmeyeceğim, vazgeçtim. SilsinSen her şeyi üstüne almışsın,izin ver yapsın yada yapma
Heee naletSeninki hepten nalet
Aynen evde ne varsa onlar kullanılacak.Ne varsa onları kullansın artık
Olsun kuzum hiç önemli değilatınca aaa evet buydu dersin bence
yeni tabağım yok ki kahvaltı takımım var ama o da çok sade. 4 hafta var, değişe değişe kullanıcaz artık napalım
Bide netten bakacakmış tariflere yapsında sende izle bakalım olacak mı acaba.Geçen gün diyor ki, tv de hazer armaniyi izlemiş. Ben de bir emekli olayım, bak seni mutfağa sokuyor muyum
Netten bakıp yemek yapacakmış
Şimdi neden yapmıyorsun dedim, ki o gün içli köfte istedi beyfendi gel yoğur, ben de içi hazırlayayım dedim. Beceremem ki dedi
Be mübarek, bir giriş. Ki ben çok uzun yoğuramıyorum, dikişlerimin sızısı 2 gün gitmiyor. O zaman isteme zahmetli yiyeceği ya da gel sen yoğur
Bir parça var sofrada tanıdıkAma sofra farklı ben olsam zorlanırımBenimkinleride kimse tanimaz
Biz yazın taşınırken çoğunu o sildiEtiketleri biz çıkaramadım ben delirdim.Hepsini hallettiCamları silmeyeceğim, vazgeçtim. Silsin
Gözükmüyor zaten amacim tanimasinlar beniBir parça var sofrada tanıdıkAma sofra farklı ben olsam zorlanırım
Çiğköfteyi öğrettim, artık o yoğuruyor ama içli köftenin hamurunu beceremezmişAynen evde ne varsa onlar kullanılacak.
Olsun kuzum hiç önemli değil
Bide netten bakacakmış tariflere yapsında sende izle bakalım olacak mı acaba.
İçli köfte kolaymı öyle yapımı haa diyince olacak şey değil ki.
Kapuska da yapsınYok benim eşim yapar
Hatta bu sıra ıspakları bile o doğruyor
Aman daha ne istiyon sende benimki sadece yumurta kiriyoÇiğköfteyi öğrettim, artık o yoğuruyor ama içli köftenin hamurunu beceremezmiş
Buradakiler tanır tanısa bileOda çok büyük bir kitle değil♀700-800 kişi tanımaz zatenGözükmüyor zaten amacim tanimasinlar beni
Onu sevmez yaKapuska da yapsın
Bizimkida çok nadirdir çif köfteyi yoğurur ben zaten beceremem o kadar ellerim ağrıyor sonra.Çiğköfteyi öğrettim, artık o yoğuruyor ama içli köftenin hamurunu beceremezmiş
Bizimkinler taniyip oy vermez zaten banaBuradakiler tanır tanısa bileOda çok büyük bir kitle değil♀700-800 kişi tanımaz zaten
Yumurta kırıyor ise şükret canımAman daha ne istiyon sende benimki sadece yumurta kiriyo
Beğenirlerse verirlerBizimkinler taniyip oy vermez zaten bana
Masallah onacanım kocam her şeyi yapar. cam siler, toz alır, süpürge yapar, ütü yapar, yemek yapar, kahvaltı hazırlar... nazar değmesin