- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
O gözler ne o gözler felfecir okuyor seni seeniiiiiYok bacım, ben yukum
Alırım bı gazozSağol yardımcı oldugun için yavrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gözler ne o gözler felfecir okuyor seni seeniiiiiYok bacım, ben yukum
Alırım bı gazozSağol yardımcı oldugun için yavrum
Anne ile zencefil keyfi yapıyorum ...İyiyim canım sağol sen nasılsın
Bunu en iyi sen bilirsin abla sofralar sana geliyorBugün yapan var mı acaba
Afiyet olsunAnne ile zencefil keyfi yapıyorum ...
İşte başka var mı ses versin diyorumBunu en iyi sen bilirsin abla sofralar sana geliyor
Afiyet bal şşker olsunAnne ile zencefil keyfi yapıyorum ...
Yapan olursa ses verir abla dururlar mı kaç sofra oldu acaba söylemiyon muİşte başka var mı ses versin diyorum
Aynen ablacım, yerlere hiç bakmaz. Sabah bak dedim yeri gösterdim, ne yapayım diyorBu erkeklerin geneli evdeyken bişi yaptırmazlar bir toz gördülermide bu ne derler gıcıklarrr iştee
Yok söylemiyorum sürprizYapan olursa ses verir abla dururlar mı kaç sofra oldu acaba söylemiyon mu
Cancağızım
Karışması kötüymüşAynen ablacım, yerlere hiç bakmaz. Sabah bak dedim yeri gösterdim, ne yapayım diyor
Dedim ağda yapalım
Tv yi gösteriyor, toz olmuş. Ne yapayım, her gün siliyorum ama tv toz çekiyor
orayı göreceğine azıcık da yerlere bak, bulaşıkları gör dedim
Arabaya gelince içi gidiyor bir toz görünce
Evi mok götürsün, umru değil
Çok merak uyandırdı bu seferki kategoriYok söylemiyorum sürpriz
Şükür iyi diyelim iyi olsinOyy benim kuzum çok teşekkür ederim ❤ sen nasılsın görüşmeyeli
Zaten yorulmanı istemiyorum bahanesine sığınıyorKarışması kötüymüş
Bizde ben toz olmuş sileyim,yapayım diye dolanırım.Eşim boşver yorma kendini der
Nasılsın cancağzımCancağızım
bide bandana gıbı bısey taksınlar nevoşBizde sürekli süpürüyoruz ama oluyor.Evde saç açmaya izin yok
aynen cok zor bulmak cidden abla bide güvenmek cok onemli gercekten hayırlı sonuclanır ınsallahBizim bulursak ancak şirketlerden filan olur,komşunun kadını varmış onun arkadaşı iş arıyormuş o gelecek bugün.
Öyle kolayına cidden bulunmuyor kadın filan.
Yok cinim ben almiyim bluuya ver o pek sever :)Ne sevmeyenler içti elimden sende iç