- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.305
- 698
Sağol AblamAfiyet olsun
Sağol AblamAfiyet bal şşker olsun
Amacım o olabilirÇok merak uyandırdı bu seferki kategori
Yasocum tozun önüne geçemezsin bu bir kuraldır da erkekler anlamıyor maalesef bunu.Aynen ablacım, yerlere hiç bakmaz. Sabah bak dedim yeri gösterdim, ne yapayım diyor
Dedim ağda yapalım
Tv yi gösteriyor, toz olmuş. Ne yapayım, her gün siliyorum ama tv toz çekiyor
orayı göreceğine azıcık da yerlere bak, bulaşıkları gör dedim
Arabaya gelince içi gidiyor bir toz görünce
Evi mok götürsün, umru değil
Ne güzel işte kıymetini bil cidden seni yormuyor .Karışması kötüymüş
Bizde ben toz olmuş sileyim,yapayım diye dolanırım.Eşim boşver yorma kendini der
Ayyyy keşke takmazlarbide bandana gıbı bısey taksınlar nevoş
aynen cok zor bulmak cidden abla bide güvenmek cok onemli gercekten hayırlı sonuclanır ınsallah
Evet ablam sağolsunYasocum tozun önüne geçemezsin bu bir kuraldır da erkekler anlamıyor maalesef bunu.
Kendileri kıl mıl döküncede nedense görmezler hiç.
Bizimkide titizdir toza karşı alerjisi var resmen aileside çok titizler
Ne güzel işte kıymetini bil cidden seni yormuyor .
Orası doğru ama benim eşimde yapar.Mesela bugün kahvaltıyı o hazırladıZaten yorulmanı istemiyorum bahanesine sığınıyor
Yorulmamı istemeyen kişi accuk otur hatun der
Çay yaptın mı karıcım, çayın yanında ne var karıcım, tatlı var mı karıcım, çerez getirir misin karıcım, ben acıktım karıcım yemekte ne var
Bunlara gelince yoruldun otur diyen yokya da diğer işe gelince yoruldun yok
Bakcaz artık durumabide bandana gıbı bısey taksınlar nevoş
aynen cok zor bulmak cidden abla bide güvenmek cok onemli gercekten hayırlı sonuclanır ınsallah
Sağol Ablam
Sağol Ablam
Aferin ona yormuyor seniEvet ablam sağolsun
Gidip bakmam lazım yoksa aklıma gelmezbenim tabaklarımı kimse tanımayacakhiç görmediniz. hele yılbaşı masasında hiç ama hiç görmediniz
Kesin yeni tabakları kullanacak uyanık vayyyGidip bakmam lazım yoksa aklıma gelmez
Benimki de hazırlar, çay suyunu ocağa koyar. Bu kadarOrası doğru ama benim eşimde yapar.Mesela bugün kahvaltıyı o hazırladıMenemen yapmış
Ne varsa onları kullansın artıkKesin yeni tabakları kullanacak uyanık vayyy
atınca aaa evet buydu dersin benceGidip bakmam lazım yoksa aklıma gelmez
yeni tabağım yok kiKesin yeni tabakları kullanacak uyanık vayyy
Yok benim eşim yaparBenimki de hazırlar, çay suyunu ocağa koyar. Bu kadar
Demlemez bile
Olsun ne olacakatınca aaa evet buydu dersin bence
yeni tabağım yok kikahvaltı takımım var ama o da çok sade. 4 hafta var, değişe değişe kullanıcaz artık napalım
Geçen gün diyor ki, tv de hazer armaniyi izlemiş. Ben de bir emekli olayım, bak seni mutfağa sokuyor muyumBizimkide bir gün çalışma odasından bana mesaj atıyor kahve yaparmısın bana diye
Atlıyorum hemen konuya benimki onu bile yapmazBenimki de hazırlar, çay suyunu ocağa koyar. Bu kadar
Demlemez bile
Seninki hepten naletAtlıyorum hemen konuya benimki onu bile yapmaz
Sen her şeyi üstüne almışsın,izin ver yapsın yada yapmaGeçen gün diyor ki, tv de hazer armaniyi izlemiş. Ben de bir emekli olayım, bak seni mutfağa sokuyor muyum
Netten bakıp yemek yapacakmış
Şimdi neden yapmıyorsun dedim, ki o gün içli köfte istedi beyfendigel yoğur, ben de içi hazırlayayım dedim. Beceremem ki dedi
Be mübarek, bir giriş. Ki ben çok uzun yoğuramıyorum, dikişlerimin sızısı 2 gün gitmiyor. O zaman isteme zahmetli yiyeceği ya da gel sen yoğur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?