- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.059
- 43
Mecburen oluyor canım saçlar bellerine ulaştıÖrün diyorumHiç sevmem kıl-tüy
Midem kalkıyor görünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecburen oluyor canım saçlar bellerine ulaştıÖrün diyorumHiç sevmem kıl-tüy
Midem kalkıyor görünce
ahahah aynenLazer kesin çözüm
Tahmin ediyorum neler vardır şimdi sofradaEvet ablam çok güzeller
Katılsana fridacım sendeSenin hediye yola çıkmış mi
Katilicam üşenmediğim bi gün bende mervişim
Huuuu gazozcu hanımmmNe sevmeyenler içti elimden sende iç
Cumarresi hepsini atayım bakBana at bakayım nasıl
yaaa aşırı merak edıyorum nevoşEvet ablam çok güzeller
Heyecan büyükyaaa aşırı merak edıyorum nevoş
inşallah içinize sinen birini bulursunuz güvenebileceğinizBaşkada kimse yok ki zaten,kadın oldumu tamamdır bu iş.
Katılıcam kısmetse ya herru ya merru artık, sonuncu olursakta soğuk su icerizKatılsana fridacım sende
Bende öyleyaaa aşırı merak edıyorum nevoş
cumartesıye kadar nasıl dayancaz kiHeyecan büyük
şiiiii sonucun guzel olcak benceeKatılıcam kısmetse ya herru ya merru artık, sonuncu olursakta soğuk su iceriz
Benim de çok dökülüyor, evde olmayınca sürekli süpürüyorum Ama o evdeyken resmen öğüre öğüre geziyorum elticim, yine de izin vermiyor süpürmemeMecburen oluyor canım saçlar bellerine ulaştıÖrün diyorum
Az kaldı diyelimcumartesıye kadar nasıl dayancaz ki
Ben değil kendi bulacak biriyle görüşecek bakalım .inşallah içinize sinen birini bulursunuz güvenebileceğiniz
Bizde sürekli süpürüyoruz ama oluyor.Evde saç açmaya izin yokBenim de çok dökülüyor, evde olmayınca sürekli süpürüyorum Ama o evdeyken resmen öğüre öğüre geziyorum elticim, yine de izin vermiyor süpürmeme
Bu erkeklerin geneli evdeyken bişi yaptırmazlar bir toz gördülermide bu ne derler gıcıklarrr işteeBenim de çok dökülüyor, evde olmayınca sürekli süpürüyorum Ama o evdeyken resmen öğüre öğüre geziyorum elticim, yine de izin vermiyor süpürmeme
yaa ben siz ayarlayıverceksınız sandım keleş ablam kvlideye sorryBen değil kendi bulacak biriyle görüşecek bakalım .
Anladım zatenİzlemedim
Bizim bulursak ancak şirketlerden filan olur,komşunun kadını varmış onun arkadaşı iş arıyormuş o gelecek bugün.yaa ben siz ayarlayıverceksınız sandım keleş ablam kvlideye sorry