- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Ablam ilk günden beri geliyorFotolar geldimi yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam ilk günden beri geliyorFotolar geldimi yoksa
katılcam çiçeğimm napalım ya yarısma sonucta ama katılmazsam duramam sende katıl ne olcakkı kuzuSen katılacakmısin kuzumm, bu nevoş beni çok korkutuyo
Biliyon işiniSağolasın canım, evdeyken yaptırtmıyor zaten.
Git arabayı temizle de, bende evi elden geçireyim dedim. Rahat 2 saat uğramaz eve, bende toparlamış oldum
Belli olursa birini bulacaz artık yanında kalması için,bugün birisi gelecekti görüşme için.inşallah ablam sende kendıne dıkkat et allah korusun
Ben benim kızların saçlarından dert yanıyorumKesmiyorlardaBana yazık değil mi, her yerde kıl oluyor
Huyum suyum değişti gazoz dağıtıyorum içermisinHoşbuldum da görmeyeli huyun değişmiş, Nuri Emmime benzemişsin
Bu kalpler sana ha yanlış anlama ona değil
yaaa hemde kac kısıden gelmıs daha ılk gunlerde bıle bence baksana ne dıyo nevosFotolar geldimi yoksa
Streçe sarıp oturtalım barı onlarıBana yazık değil mi, her yerde kıl oluyor
Döktürmüşlerdir kesin geneAblam ilk günden beri geliyor
Yok bacım, ben yukumBiliyon işini
Bu iki saatte sofra bilen hazirlarsin aslında hazırladın mi yoksam
Lazer kesin çözümStreçe sarıp oturtalım barı onları
Sağol yardımcı oldugun için yavrum
çok iyi olur abla sen yetişemezsin cunkuBelli olursa birini bulacaz artık yanında kalması için,bugün birisi gelecekti görüşme için.
Yıkılacak gene topikyaaa hemde kac kısıden gelmıs daha ılk gunlerde bıle bence baksana ne dıyo nevos
Evet ablam çok güzellerDöktürmüşlerdir kesin gene
Senin hediye yola çıkmış mikatılcam çiçeğimm napalım ya yarısma sonucta ama katılmazsam duramam sende katıl ne olcakkı kuzu
Ne sevmeyenler içti elimden sende içBlue_Peri bi baksana korktum bu arkadastan gazoz sevmez de
Başkada kimse yok ki zaten,kadın oldumu tamamdır bu iş.çok iyi olur abla sen yetişemezsin cunku
Hiç sevmem kıl-tüyBen benim kızların saçlarından dert yanıyorumKesmiyorlarda
Bana at bakayım nasılEvet ablam çok güzeller