- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
tövbe estağfurullahKafam düzeldi de dot baş aynı hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tövbe estağfurullahKafam düzeldi de dot baş aynı hala
Cigeriiiiiim
Allah allahBende aradım kabul etmediler adres çıkmıyormuş diye
Sağol yasocumHayırlısı olsun ablacım, geçmişler olsun
Keleş ablam gecmıs olsun annen için sabah okudum ama hengamedeydım işlerle yazamadımSağol yasocum
Bende unutuyorum minnağımYarışmayı unutmuştum takı dün reklamı çıkıncaya kadar pınar beyazz
Ne haberCigeriiiiiim
K.validenin canısı sağol yarınada randevusu var bakalıom dr ne diyecek.Keleş ablam gecmıs olsun annen için sabah okudum ama hengamedeydım işlerle yazamadım
Size de oy verelim isterizSüper bence. Oy vermek için sabırsızlanıyorum, güzel şeyler çıkacak gibi.
İyiyim canım sağol sen nasılsınSağol Ablam nasılsın :))
yaa kötü şeyler demez inşallah yaslılarda iyileşme sureclerı uzun oluyor malesef allah yardımcınız olsun ınsallah ablamK.validenin canısı sağol yarınada randevusu var bakalıom dr ne diyecek.
İyiyim canım sağol sen nasılsın
O zaman başkasını araBende aradım kabul etmediler adres çıkmıyormuş diye
Fıtık çıktı dr ameliyat demiş,b,de anjiyo yapılması lazımmış oda hastanede yapılmıyormuş,başka hastaneden randevu aldı .yaa kötü şeyler demez inşallah yaslılarda iyileşme sureclerı uzun oluyor malesef allah yardımcınız olsun ınsallah ablam
Merve'm nasılsın
iyiyim nevoşum sabahtan berı cok ugrayamadım buraya içim içimi yedi kucucuk fırsatta sızı gormeye geldımm sen nasılsınnMerve'm nasılsın
İyidir yasomm biseyler yedik toparlicam senden naberNe haber