yaaa hay allah ne dıyecegımı bılemedım ust uste gelmıs hersey keleş ablam hersey yolunda gıder inşallahFıtık çıktı dr ameliyat demiş,b,de anjiyo yapılması lazımmış oda hastanede yapılmıyormuş,başka hastaneden randevu aldı .
huuu periimİyidir yasomm biseyler yedik toparlicam senden naber
Anjiyo olmayı istememişti,şimdide durum değişti yarın net belli olur herhalde.yaaa hay allah ne dıyecegımı bılemedım ust uste gelmıs hersey keleş ablam hersey yolunda gıder inşallah
İyi yapmışsın canımiyiyim nevoşum sabahtan berı cok ugrayamadım buraya içim içimi yedi kucucuk fırsatta sızı gormeye geldımm sen nasılsınn
Ne olsun, herifi bahçeye kovaladım, temizlik yapıyorumİyidir yasomm biseyler yedik toparlicam senden naber
Oyy benim kuzum çok teşekkür ederim
Aman valla iyi yapmışsın onlar evdeyken iş yapilmiyorNe olsun, herifi bahçeye kovaladım, temizlik yapıyorum
Benim bir zeze oğlum var kulağına şeytanın ne zaman yaramazlık üfleyeceği belli değil onun biraz daha büyümesini bekliyorum harekete geçmek içinSize de oy verelim isteriz
Ne olsun, herifi bahçeye kovaladım, temizlik yapıyorum
Yazık bu adamlarada yaaNe olsun, herifi bahçeye kovaladım, temizlik yapıyorum
allah ıyılık versın nevoşumİyi yapmışsın canım
İyiyim canım sağol
Merve'm sofralar yıkılıyorallah ıyılık versın nevoşum
Çok geçmiş olsun bebeeemmAnjiyo olmayı istememişti,şimdide durum değişti yarın net belli olur herhalde.
Sağol fridacimÇok geçmiş olsun bebeeemm❤
yaaaa cok merak edıyorum neler yapmıs millet herkes kendını aştı yaaMerve'm sofralar yıkılıyor
Sağolasın canım, evdeyken yaptırtmıyor zaten.Aman valla iyi yapmışsın onlar evdeyken iş yapilmiyorkolay gelsin
inşallah ablam sende kendıne dıkkat et allah korusunAnjiyo olmayı istememişti,şimdide durum değişti yarın net belli olur herhalde.
Her zaman beklerizBenim bir zeze oğlum var kulağına şeytanın ne zaman yaramazlık üfleyeceği belli değil onun biraz daha büyümesini bekliyorum harekete geçmek için
Sen katılacakmısin kuzumm, bu nevoş beni çok korkutuyoyaaaa cok merak edıyorum neler yapmıs millet herkes kendını aştı yaa
Bana yazık değil mi, her yerde kıl oluyorYazık bu adamlarada yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?