- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.793
- 60
Çok sağol nevoşumÇok geçmiş olsun ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol nevoşumÇok geçmiş olsun ablacım
Nasılsın ablacım, kayınvaliden nasıl oldu?Site bakıma girdi hallolmuş neyse hemencecik
İyiyim yasocum sağol,dün evde düşmüş alın şiş bilektede şişlik ve ağrı vardı.Nasılsın ablacım, kayınvaliden nasıl oldu?
Düşmüş galiba
Alzheimer ve tansiyon var mı peki?İyiyim yasocum sağol,dün evde düşmüş alın şiş bilektede şişlik ve ağrı vardı.
Tan siyon hastası zaten,bide çok hareketli kıpır kıpır bir anda dengeyi kaçırıp böyle şeyler yaşıyor vertigo filanda yok üstelik.Alzheimer ve tansiyon var mı peki?
Bizim anane de çok sık düşüyor, ya kolu ya alnı morarır her düşüşünde
Yalnız bırakamıyorlar o yüzden
Adını Feriha Koydum. Yıllar önceki dizi
Hayırlısı olsun ablacım, geçmişler olsunTan siyon hastası zaten,bide çok hareketli kıpır kıpır bir anda dengeyi kaçırıp böyle şeyler yaşıyor vertigo filanda yok üstelik.
Gel dedik gelmedi ne yapabiliriz bizde,bugün bir kadın gelecekti görüşmek için anlaşırlarsa orada kalacak işi yemeği temizliği halledecek.
İzlemedimAdını Feriha Koydum. Yıllar önceki dizi
Ne olduşşşşşşşş akıllı olun
Sağol Ablam nasılsın :))Geçmiş olsun canım gözün aydın
Geldim geldkm canim nasılsın hastalıklarla uğraşıyorum nasılsınYaa Tenceresiz kaldim anne nerelerde ben mi denk gelemiyorum
hiçbi şey olmadı. ekşın yapayım dedimNe oldu
Bende aradım kabul etmediler adres çıkmıyormuş diyeAma ben başvuruyu telefondan yaptım
Bencede, iki gram zevkimiz var onuda bedava yapamadılarZikkimin pekini yesin
hiçbi şey olmadı. ekşın yapayım dedim
Hayırlı olsun pro larBende aradım kabul etmediler adres çıkmıyormuş diye
sağ ol minnoşum nasıl oldun?
Kafam düzeldi de dot baş aynı halasağ ol minnoşum nasıl oldun?