- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
daha güzeli senin olsun kuzummayy kızlar durup durup hepinizin burnuna sürekli bakıyorum allah hazarlardan saklasın dahada güzelleşsin inş
içimizde bitek defneye yağ dolgusu yaptı galiba dimi dudaklaradaha güzeli senin olsun kuzumm
yok canım bende de var ama çok çok az yapacagını söylemişti o yüzden fotolarda belli degil . benim yoğunluk çene ve alında.i
içimizde bitek defneye yağ dolgusu yaptı galiba dimi dudaklara
ayy çene ve alnına dolgumu yaptı hiç belli değil inan dur bi daha bakıcam. dolgu maddesi alayım diyom doktor beye ama gerek yok diyo.yok canım bende de var ama çok çok az yapacagını söylemişti o yüzden fotolarda belli degil . benim yoğunluk çene ve alında.
bence dudakların çok güzel canım şekli falan.ayy çene ve alnına dolgumu yaptı hiç belli değil inan dur bi daha bakıcam. dolgu maddesi alayım diyom doktor beye ama gerek yok diyo.
benim dudaklarım çirkin yavv adamı inandıramadım ruj sürünce nenarlarda birikiyo. hiç kendini göstermiyo ruj.
gerçi adem beyde haklı adama burun diye gidiyoz neler çıkartıyoz. başlarım senin keyfine diycek yakında
yok kuzu yaa ruj süremiyom doğru düzgün yamuk dudaklarım küçükken bardak solumuştum oda dudak damarlarımın şeklini bozdu galiba alt dudağım biraz öndebence dudakların çok güzel canım şekli falan.
banada yaptı canım yağ dolgu alın ve dudak.i
içimizde bitek defneye yağ dolgusu yaptı galiba dimi dudaklara
herkese az yapmış belli bile değil dolgu alsamda götürsem yapar mıki yaa ilk görüşmede sıcak bakmadı ben zorlayınca bi botoks markası adı verdi onuda kaybettim. botoksla dolgu farklı galibabanada yaptı canım yağ dolgu alın ve dudak.
Daha fazla yapsa eminim cok komik olurdu. Boyle bile dudaklarin sis mi hala diye soran oluyor. Sen fotolara bakma emin ol hepimiz o fotodakilerden daha farkli gorunumlerdeyiz. Ve gulumseyerek poz veriyorsun ister istemez inceliyor dudak. Bence dogalliktan cok uzaklasma.herkese az yapmış belli bile değil dolgu alsamda götürsem yapar mıki yaa ilk görüşmede sıcak bakmadı ben zorlayınca bi botoks markası adı verdi onuda kaybettim. botoksla dolgu farklı galiba
Canımm Adem bey doğallıktan yana operasyonlar yapıo. Aykırılığı sevmiyo tasvip etmio. Gerkeli gördüğü seyleri o anda yada daha sonrasında muhakkak sölüyo. Şimdi sen anladım kadarıyla yağ dolgu deil ama farklı dolgu malzemeleriyle dolgunluk istiyorsun alerjik reaksiyonlara sebebiuet verme olasığıyla kabul etmeyebilir. Birde inan bana benim alnım için eşim daha dün halen şiş sanki alışamadım diye bi tabir kullandı dudağımdaki dolgunlukta öle aman aman bi fark katmadı yani doğalın dışına cıkmadı Adem bey. Botoxta gecici etki cok tavsiye etmem zaten. Birde yağ dolgu niye konusmadınız cok ihtiyacın varsa tabe.herkese az yapmış belli bile değil dolgu alsamda götürsem yapar mıki yaa ilk görüşmede sıcak bakmadı ben zorlayınca bi botoks markası adı verdi onuda kaybettim. botoksla dolgu farklı galiba
konuştuk yapalım dedi yağ dolgusu da yetmez diye düşündüğüm içir botoks istedim ama dün altın kelebekte demet akbağı görünce botokstan soğudum. kadın katılaşmış resmenCanımm Adem bey doğallıktan yana operasyonlar yapıo. Aykırılığı sevmiyo tasvip etmio. Gerkeli gördüğü seyleri o anda yada daha sonrasında muhakkak sölüyo. Şimdi sen anladım kadarıyla yağ dolgu deil ama farklı dolgu malzemeleriyle dolgunluk istiyorsun alerjik reaksiyonlara sebebiuet verme olasığıyla kabul etmeyebilir. Birde inan bana benim alnım için eşim daha dün halen şiş sanki alışamadım diye bi tabir kullandı dudağımdaki dolgunlukta öle aman aman bi fark katmadı yani doğalın dışına cıkmadı Adem bey. Botoxta gecici etki cok tavsiye etmem zaten. Birde yağ dolgu niye konusmadınız cok ihtiyacın varsa tabe.
hadi hayırlısı olsun kuzum sonunda senin de netlik kazandı :)Kizlar nasipse benim ameliyatim da 27 ocakta. Bugun ameliyat gunumude aldim hayirlisiysa
gidersin kuzum ama şişliklerin inmemiş olur. hani rahat bi yolculuk geçirebilir misin bilemedim.ayy kızlar hepinizi özledim valla forumda sorun çıkınca ameliyat günü yaklaştıkca stres yapıyo inzan olur olmadık şeyled geliyo insanın aklına. bugün adem beyi aradım ama ulaşamadım hastaneden.
yılbaşında alanyaya gidebilir miyim dicektim. ameliyattan 14 gün geçmiş olacaktı
adem beyi nerde gördünde aldın kuzu günü ben aradım ulaşamadımKizlar nasipse benim ameliyatim da 27 ocakta. Bugun ameliyat gunumude aldim hayirlisiysa
banyoyu kaçıncı gün yaptıydın kuzugidersin kuzum ama şişliklerin inmemiş olur. hani rahat bi yolculuk geçirebilir misin bilemedim.
Allahin izniyle. İnsallah hayirlisi olsun...hadi hayırlısı olsun kuzum sonunda senin de netlik kazandı :)
Bugun 14.00 gbi aradim uni.de odasini bana denk gelmis demekki oylelikle aldim gunumu. Bigun oncede yine gorusup tahlillerimi yaptiracagimadem beyi nerde gördünde aldın kuzu günü ben aradım ulaşamadım