- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meme takmak ne kuzu allasen güldürdün :))) valla meme ameliyatı daha pahalı tabi . sormak lazım . herald bi 4 bini bulur gibi geliyor.kızlar adem bey memeyi kaça takıyo acaba burun +meme kaça mal olur sizce
ayy evet gelir kesin. gerçi parasından da değilim de doğüal durmaz sanki dimimeme takmak ne kuzu allasen güldürdün :))) valla meme ameliyatı daha pahalı tabi . sormak lazım . herald bi 4 bini bulur gibi geliyor.
178 boyum 55 kilom var kızlar minicik kendileri 80 takıyom dolmuyo bilekızz D dayanamicam konuscam memede mi taktırcan :)
yani onların bi büyüklüğü oluyor cc diyorlar sanırım. çok büyük bişi yaptırırsan tabi ki de hoş olmaz ama vücuduna göre yaptırırsan niye güzel olmasın. Arkadaşım yaptırmak istiyordu ama gittiği bi doktor ilk çocuktan sonra düşün demişti. sebeplerini de söylemişti ama hatırlamıyorum şu an. sen bi Adem hoca ile konuş bakalım.ayy evet gelir kesin. gerçi parasından da değilim de doğüal durmaz sanki dimi
Konuşam bakamyani onların bi büyüklüğü oluyor cc diyorlar sanırım. çok büyük bişi yaptırırsan tabi ki de hoş olmaz ama vücuduna göre yaptırırsan niye güzel olmasın. Arkadaşım yaptırmak istiyordu ama gittiği bi doktor ilk çocuktan sonra düşün demişti. sebeplerini de söylemişti ama hatırlamıyorum şu an. sen bi Adem hoca ile konuş bakalım.
Bende öyle biliyorum ilk cocuktan sonra taktırırsan daha iyi diye ama görüş kuzu kendisiyle.178 boyum 55 kilom var kızlar minicik kendileri 80 takıyom dolmuyo bile
İnsallah hayirlisiysa olacagim tabi oncesinde ameliyat gunu alma isini halletmem lazim. "Acabalarim" gun gectikce azalip gitti burdaki arkadaslarin burunlarini gordukce.karar verdin sonunda galiba kuzu hadi hayırlısı inş
Herkese dediğim gibi senin içinde hayırlısı olsunn inşallah. Kesinlikle gitmelisin zaten fıstıkımm.canım meme için çok erken. Çoğunuzun fotoğrafını gordüm. Maşallah burunlarınız çok güzel olmuş. samimi paylaşmlarınız için tşk ederim.Salı günü bende Adem Bey e gidecegim. Yıllar sonra arzu ettiğim buruna ulaşacagım insaallah.
Ayip olmaz senin tercihindir ama sevdigin insanlarsa gelmeleri senin icin iyi olur cidden moral oluyor cunku.kızlar ameliyat günümde hastaneme gelmek isteyen arkadaşlarıma ziyaretçi kabul etmiyorum desem ayıp olur mu szice? o tampon ve mor gzö altlaryla kimsenin karşısına çıkmak istemiyorum
kızlar ameliyat günümde hastaneme gelmek isteyen arkadaşlarıma ziyaretçi kabul etmiyorum desem ayıp olur mu szice? o tampon ve mor gzö altlaryla kimsenin karşısına çıkmak istemiyorum
Hastanede korkma ogün cok şişmiyosun zaten eve cıktığın günün akşamı max.şişlik oluyo eğer istemiyosan ogün kabul etme ziyaretleri. İlk gün narkoz ve ağrı kesicilerle bişi hissetmiyceksin o yüzden kalp kırmaya degmez bence tatlım. İkinci gün biraz zorlanacaksın. Ama gelcem diyene bişide diyemezsin yani ben diyemezdim şahsen yakın dostlarım illaki gelmek istediler buyrun gelin dedim. En güzeli cok kişi bilmiycek cok yakınlarınn dışında. Kendi kanaatim tabiki fikirlere saygı duyarım.kararsızım valla arkadaşlarımın birine sordum aynu şeyi ayıp oluur tabi zira biz gelmek istiyoruz dedi. bende burnumda tamponlar kurumuş kanlar ve mos mor gözaltı topbalarımla geceleri rüyalarınızı süslemiyeceksem buyrun beklerim dedim :)
gelmek istiyolarmış yinede..
ben de egeli gibi düşünüyroum konuşacak halim olmaz gibi. üç ameliyat oldum daha önce. bıkmıştım artık bi ara gelen gidenden
o da doğru kuzu ayıp olur şimdi off yaaHastanede korkma ogün cok şişmiyosun zaten eve cıktığın günün akşamı max.şişlik oluyo eğer istemiyosan ogün kabul etme ziyaretleri. İlk gün narkoz ve ağrı kesicilerle bişi hissetmiyceksin o yüzden kalp kırmaya degmez bence tatlım. İkinci gün biraz zorlanacaksın. Ama gelcem diyene bişide diyemezsin yani ben diyemezdim şahsen yakın dostlarım illaki gelmek istediler buyrun gelin dedim. En güzeli cok kişi bilmiycek cok yakınlarınn dışında. Kendi kanaatim tabiki fikirlere saygı duyarım.
Foto attim kizlar 1 ay oldu tam bugün
izlemeye aldım görebilirsiniz profil sayfamdan :)merhaba fotolarınızı nereden görebilirim.