Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

İnsanın bayıltılıp kendisini başkalarına emanet etmesi bile heyecanlandırıyor kendini.. Ben de burun ameliyatı olup eti aldırdım.. Çok heyecanlıydı :)

Ama bir tavsiyem var.. Sakın ama sakın ameliyat videoları izleme.. insanın yüreği dayanmıyor kendisine onların yapılacağıını düşününce :)

Ayrıca ameliyat sonrası burnum gayet rahatladı.. Tavsiye ederim.. Hem tecrübe olur :)

ayy kızlar hepinizi özledim valla forumda sorun çıkınca ameliyat günü yaklaştıkca stres yapıyo inzan olur olmadık şeyled geliyo insanın aklına. bugün adem beyi aradım ama ulaşamadım hastaneden.

yılbaşında alanyaya gidebilir miyim dicektim. ameliyattan 14 gün geçmiş olacaktı
Yani sana bağlı bişi canım ödemlerin henüz inmemiş olur tabi morarmalar geçmiş olur. Kendini ii hissedersen sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hayırlısı olsun fıstıkım. Sevindim adına umarım hayalinden güzel burnuşun olsun.
Amin canim benim insallah!! Rabbim dileyen herkese sonunda mutlu olmayi nasip etsin. Smdi ameliyat gunumde belli geri sayim basladi yaa benim icin artik herzamnkinden daha fazla milletin burnuna dikkat ediyorum. Burnu sorunlu olanlarin burunlarini kirip yapiyorum hayallerimde:)

Amin canim benim insallah!! Rabbim dileyen herkese sonunda mutlu olmayi nasip etsin. Smdi ameliyat gunumde belli geri sayim basladi yaa benim icin artik herzamnkinden daha fazla milletin burnuna dikkat ediyorum. Burnu sorunlu olanlarin burunlarini kirip yapiyorum hayallerimde:)
al bendende o kadar anlık aklıma fikirler geliyo ay şöyle mi yapsak böyle mi yapsak diye

Evet öyle oluyo bi süre tatlımm ameliyat olduktan sonra 2 ay felan sürüyo öyle sonra kendi yeni burnunu bile unutuosun. Arada aynaya bakınca aklına geliyo için kıpır kıpır tabi sonrası:KK69: yine devam işe güce...

X