Dr. Denizli Pamukkale Üniversitesinde. Hacettepede de Tevfik Sözeni duymustumbu arada ankarada önerebileceğiniz bi doktor var mı maddi açıdan da uygun
5. Gün canimbanyoyu kaçıncı gün yaptıydın kuzu
Amin... İnsallah canim.Allahin izniyle. İnsallah hayirlisi olsun...
hadi bakalım hayırlısıyla :) inş.Bugun 14.00 gbi aradim uni.de odasini bana denk gelmis demekki oylelikle aldim gunumu. Bigun oncede yine gorusup tahlillerimi yaptiracagim
Âmin. Hepimiz icin...hadi bakalım hayırlısıyla :) inş.
Yani sana bağlı bişi canım ödemlerin henüz inmemiş olur tabi morarmalar geçmiş olur. Kendini ii hissedersen sorun olmaz diye düşünüyorum.ayy kızlar hepinizi özledim valla forumda sorun çıkınca ameliyat günü yaklaştıkca stres yapıyo inzan olur olmadık şeyled geliyo insanın aklına. bugün adem beyi aradım ama ulaşamadım hastaneden.
yılbaşında alanyaya gidebilir miyim dicektim. ameliyattan 14 gün geçmiş olacaktı
Hayırlısı olsun fıstıkım. Sevindim adına umarım hayalinden güzel burnuşun olsun.Kizlar nasipse benim ameliyatim da 27 ocakta. Bugun ameliyat gunumude aldim hayirlisiysa
Amin canim benim insallah!! Rabbim dileyen herkese sonunda mutlu olmayi nasip etsin. Smdi ameliyat gunumde belli geri sayim basladi yaa benim icin artik herzamnkinden daha fazla milletin burnuna dikkat ediyorum. Burnu sorunlu olanlarin burunlarini kirip yapiyorum hayallerimde:)Hayırlısı olsun fıstıkım. Sevindim adına umarım hayalinden güzel burnuşun olsun.
al bendende o kadar anlık aklıma fikirler geliyo ay şöyle mi yapsak böyle mi yapsak diyeAmin canim benim insallah!! Rabbim dileyen herkese sonunda mutlu olmayi nasip etsin. Smdi ameliyat gunumde belli geri sayim basladi yaa benim icin artik herzamnkinden daha fazla milletin burnuna dikkat ediyorum. Burnu sorunlu olanlarin burunlarini kirip yapiyorum hayallerimde:)
Sanki biz yapcaz ameliyati:) seninde az kaldi hayirlisiylaal bendende o kadar anlık aklıma fikirler geliyo ay şöyle mi yapsak böyle mi yapsak diye
5. gün nasıl banyo yaptın ki tamponlar çıkmadı mıydı?5. Gün canim
Kuzu 5.günmü alçılı haldemi.?? Bana bandaj cıkana kadar yasaktııı. Yani burnu ıslatmak sadece tabi .. başımıda kuaför usulü yıkamamı söylemişti yıkamak istersem.5. Gün canim
bandaj kaçıncı gün çıktı kuzuKuzu 5.günmü alçılı haldemi.?? Bana bandaj cıkana kadar yasaktııı. Yani burnu ıslatmak sadece tabi .. başımıda kuaför usulü yıkamamı söylemişti yıkamak istersem.
Evet öyle oluyo bi süre tatlımm ameliyat olduktan sonra 2 ay felan sürüyo öyle sonra kendi yeni burnunu bile unutuosun. Arada aynaya bakınca aklına geliyo için kıpır kıpır tabi sonrasıAmin canim benim insallah!! Rabbim dileyen herkese sonunda mutlu olmayi nasip etsin. Smdi ameliyat gunumde belli geri sayim basladi yaa benim icin artik herzamnkinden daha fazla milletin burnuna dikkat ediyorum. Burnu sorunlu olanlarin burunlarini kirip yapiyorum hayallerimde:)
Canım benim sanırım yanlış hatırlamıosam 13 günde hepsi bitmişti.bandaj kaçıncı gün çıktı kuzu
13 günde benimde hepsi alınırsa yılbaşına alanyada girebilirim beliki. gerçi havuza saunaya yine giremem yeralde dimi mikrop kapar yoksaCanım benim sanırım yanlış hatırlamıosam 13 günde hepsi bitmişti.
Bas kismini yikamadim tabi onu kuaforde yikattim ama vucudumu yikayabilmistimKuzu 5.günmü alçılı haldemi.?? Bana bandaj cıkana kadar yasaktııı. Yani burnu ıslatmak sadece tabi .. başımıda kuaför usulü yıkamamı söylemişti yıkamak istersem.