- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
http://denizliekspres.com/denizli-gundem/pau/55219/
gün geçmiyor ki adem hoca yeni başarılara imza atsın
biricik_0320 canım dün hocaya gelen tebrikler bundanmış :)
göğüs cerrahisiyle plastik cerrahinin alakası ne ki çözemedimkimikimi evet kuzum maşallah dün ikimiz de canlı canlı şahit olduk bir kez daha doğru karar verdiğinizin kanıtı
Solunumla alakaladir diye dusunuyorum ama ayrinti vermemis tabi haber .göğüs cerrahisiyle plastik cerrahinin alakası ne ki çözemedim
evet adem beyin branş değiştirme durumu yoktur sanırım dimi. burunla alakalı sanırım.Solunumla alakaladir diye dusunuyorum ama ayrinti vermemis tabi haber .
evet 17 aralık ama acayip stres oldum gün yaklaştıkca normalde aşırı rahattım yıllardır arnaştırdığım için. ya çirkin olursam diyeD dayanamicam konuscam sen ameliyat olmaya kesin karar verdin mi?
Masallah canim benimKızlar bu da benden öncesi sonrası 17. Günüm :)
Cok guzel gorunuyor masallahh...Kızlar bu da benden öncesi sonrası 17. Günüm :)
ömürlük olsun kuzu çok güzellKızlar bu da benden öncesi sonrası 17. Günüm :)
amiiinnDarıSı başınacanım
harikaaa cok güzel olmusssKızlar bu da benden öncesi sonrası 17. Günüm :)
Benim burun ucumda palyaco burnu gbi.adem beyle yazin gorusme firsatim olmus ve bana kemige dokunmadan burun ucu ameliyati olmam gerektigini solemisti. Sömestride bende ona ameliyat olacagim insallahkızlar benim burnumun ucu palyaço burnu gibi bu tarz burunlarıda düzeltebiliyor mu acaba Adem Bey
karar verdin sonunda galiba kuzu hadi hayırlısı inşBenim burun ucumda palyaco burnu gbi.adem beyle yazin gorusme firsatim olmus ve bana kemige dokunmadan burun ucu ameliyati olmam gerektigini solemisti. Sömestride bende ona ameliyat olacagim insallah