canım inşallah güzel fotograflar paylaşabilelim. en güzel ve rahat şekilde atlatalım önce tabi.An be an fotograflayp paylascm burda :)
amin kuzum inşallah :))canım inşallah güzel fotograflar paylaşabilelim. en güzel ve rahat şekilde atlatalım önce tabi.
21 eylüle tarih aldım bende :)tarihi alınca bizede söyle kuzu
canımmm evet seninde harika görünüyor burnun maşallah. bandajların ne zaman cıkıcak. o zamanda fotograf paylaşırsan sevinirim.resim nasıl paylaşcam gösterebilirmisiniz
hayırlısı olsun canımm hakkında inşallah.21 eylüle tarih aldım bende :)
not aldım kuzum hayırlısıyla inş git de gel21 eylüle tarih aldım bende :)
iyi bişey çıkacağa benziyor kuzum.. yaş kaç senin
bandajlarım dün cıktı ama kapalı resmim yok henüz dışarı cıkarken cekilip atarım en kısa zamanda burnumda da ödemler cokcanımmm evet seninde harika görünüyor burnun maşallah. bandajların ne zaman cıkıcak. o zamanda fotograf paylaşırsan sevinirim.
Eki Görüntüle 1609172 Eki Görüntüle 1609173 [/Q
canım geçmiş olsun bandajlı hali bile çok hoş duruyorrrr :))
canım geçmiş olsun bandajlı hali bile çok hoş duruyorrrr :))
hayırlı olsun şimdidennn :))21 eylüle tarih aldım bende :)
tamam kuzum. ödem gecer zamanla diyorlar. gerisi için sabır artık. bekliyorum resmini.bandajlarım dün cıktı ama kapalı resmim yok henüz dışarı cıkarken cekilip atarım en kısa zamanda burnumda da ödemler cok
Canim cok basarili gorunuyor gecmis olsunbandajlarım dün cıktı ama kapalı resmim yok henüz dışarı cıkarken cekilip atarım en kısa zamanda burnumda da ödemler cok
teşekür ederim :)canım geçmiş olsun bandajlı hali bile çok hoş duruyorrrr :))
Çok güzel görünüyor canım bandajsiz halinide bekliyoruz :)bandajlarım dün cıktı ama kapalı resmim yok henüz dışarı cıkarken cekilip atarım en kısa zamanda burnumda da ödemler cok