Ağrı sizi kalmadı çok şükür canım eskisi gibi hassas değil dokunabiliyorum artık nefes sorunumda bitti canım :)Pardon tatlim masajdan bahsetmissin evet ihmal etme. Sekli ortada gayet muntazam 6 ayda yada 9 ayda netlesir demisti adem bey sanirim. Canim benim 2 aya kadar rahatlarsin tahminimce. Kuzum artik agri sizi kalmadi diymi? Bide nefes sorunun bitti diymii
Kesinlikle haklisin canım ameliyattan sonraki burnu değerlendirirken önceki halini göz onunde bulundurmak gerekir o yüzden ufak tefek sorunları görmüyorum bile , güzel yorumun içinde teşekkür ederim darısı sana inşallah ..yariyil tatilinde dusunuyordun dimi senDefnecim masallah tek kelimeyle saheser yaratti adem hoca. Turkiyede isim yapmis bi cok hekimle gorusme imkanim gerek telefonda gerekse mail yoluyla hepsinin soyledigi sey her burundan minicik bi burun beklemeyin kumas ne kadar ii olursa okadar ii is cikar ortaya demislerdi. Onlarin soylediklerine gorede senin eski burnundan boyle miniminnacik bi burun cikmasi mumkun deildi ama adem hoca yapti oldu :) degisimi degerlendirdiginde inanilmaz guzel bi is cikti ortaya masllah diyorum tekrar. Sisliklerinde iner insallah inmesede zaten cok cok guzel bi burun var ortada:) omurluk olsun...
sevindim kuzum senin adına. Darısı bize artık inşallah.Ağrı sizi kalmadı çok şükür canım eskisi gibi hassas değil dokunabiliyorum artık nefes sorunumda bitti canım :)
İnşallah hayirlisiyla atlatin sizde kuzum :)sevindim kuzum senin adına. Darısı bize artık inşallah.
Aynen eski burnundan bu burnu zannetmiyorum ki turkiyenin o isim yapmis sayili cerrahlari bile cikartamazdi cunku soylemleri hep bu yondeydi. Evet canim nasipse durumlari ayarlayabilirsem sömestride insallah. Konyadaydim ben bu yil Yozgata tayinim cikti. izinleri annemi ayarlayinca olacagim insallah. Amin hayirlisiyla bizlerde atlatalim. Habersiz resimsiz birakma bizleri defnecik:)Kesinlikle haklisin canım ameliyattan sonraki burnu değerlendirirken önceki halini göz onunde bulundurmak gerekir o yüzden ufak tefek sorunları görmüyorum bile , güzel yorumun içinde teşekkür ederim darısı sana inşallah ..yariyil tatilinde dusunuyordun dimi sen
Bırakmamıştır canım inşallah sizde sorunsuz bi şekilde atlatirsiniz tüm aşamaları kuzucuklarım :*Aynen eski burnundan bu burnu zannetmiyorum ki turkiyenin o isim yapmis sayili cerrahlari bile cikartamazdi cunku soylemleri hep bu yondeydi. Evet canim nasipse durumlari ayarlayabilirsem sömestride insallah. Konyadaydim ben bu yil Yozgata tayinim cikti. izinleri annemi ayarlayinca olacagim insallah. Amin hayirlisiyla bizlerde atlatalim. Habersiz resimsiz birakma bizleri defnecik:)
Mesaj atttim özelden ama cevap yazmadı canım bende merak ediyorumKibele hatun ameliyat olması lazımdı 5 Agustosta haberi olan varmı kızlar nete girmio sanırım. oldumu naptı acaba ??? İnşallah bi aksilik cıkmamıştır.
bende özelden attım banada dönmedi kuzum. umarım sorunsuz girmiştir ameliyatına.Mesaj atttim özelden ama cevap yazmadı canım bende merak ediyorum
İnşallah canım biraz kendini toparlayinca yazar heralde bize , öyle ümit ediyorum :)bende özelden attım banada dönmedi kuzum. umarım sorunsuz girmiştir ameliyatına.
aynı şekilde bende öyle düşündüm tatlım bekliyorum bakalım.İnşallah canım biraz kendini toparlayinca yazar heralde bize , öyle ümit ediyorum :)
Mesaj atttim özelden ama cevap yazmadı canım bende merak ediyorum
bende özelden attım banada dönmedi kuzum. umarım sorunsuz girmiştir ameliyatına.
bende attım valla özelden mesaj
Canım benim annem denizlide Yaşıyor ben istanbuldan gidicem henüz gitmedim benim durumum farklı . Ama Adem beyle görüşmemizde benim için önemli olan ameliyattan sonraki hafta yani 6. gün ve 15. gün ilkinde alçı ve silikon tampon,sonraki günler dikiş ve ikinci hafta bandajlar demişti. istersen bu süre içinde istanbula gidip gelebilirsin dedi. Ama olası bi komplikasyonda yani alçının gec cıkartılması gerektiği yada tamponların cekilmesinin gec olması gerektiği durumlarda bu süreç uzayabilir. Defne arkadaşımız apart tuttu die biliorum. Gidip gelmen zor olacaksa Denizlide günlük tutulan apartlar var hastaneye yakın, o konudada D defne0000 yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. En azından günlük kirası ve adresi gibi bilgilerde. Yani ameliyattan sonra ilk 3 gün kesin kalmalısın zaten diye düşünüyorum sonrası kendini toparlamana kalmış canım. bide 6. gün 15. gün gelip gidersin olmadı uçakla o kadar. Bi durum olursa telefonlaşırız demişti banada öyle tatlım.Merhaba kızlar, istanbuldan giden arkadaşlar nasıl yorucumu?
Salı günü kısmetse görüşmeye gideceğim Adem Bey'le ameliyat sonrası ne zaman Görüşmeye gidiliyor. Her defasında istanbuldan Kalkıp gitmek zor olacak beni sadece o düşündürüyor.
canım valla cok merak ettim ya ameliyatının 2. günü acaba oldumu olmadımı. neyse beklioz kibele hatun merakla...bende attım valla özelden mesaj
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. 1 buçuk. Yaşında bir kızım var ve hala emiyor nasıl olacak benim durum iyice kararsız kaldım :) Defne dönüş yapar sanırım bana. Adem bey den de vazgeçmek istemiyorum şimdi ama bebekle çok zor olacak.Canım benim annem denizlide Yaşıyor ben istanbuldan gidicem henüz gitmedim benim durumum farklı . Ama Adem beyle görüşmemizde benim için önemli olan ameliyattan sonraki hafta yani 6. gün ve 15. gün ilkinde alçı ve silikon tampon,sonraki günler dikiş ve ikinci hafta bandajlar demişti. istersen bu süre içinde istanbula gidip gelebilirsin dedi. Ama olası bi komplikasyonda yani alçının gec cıkartılması gerektiği yada tamponların cekilmesinin gec olması gerektiği durumlarda bu süreç uzayabilir. Defne arkadaşımız apart tuttu die biliorum. Gidip gelmen zor olacaksa Denizlide günlük tutulan apartlar var hastaneye yakın, o konudada D defne0000 yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. En azından günlük kirası ve adresi gibi bilgilerde. Yani ameliyattan sonra ilk 3 gün kesin kalmalısın zaten diye düşünüyorum sonrası kendini toparlamana kalmış canım. bide 6. gün 15. gün gelip gidersin olmadı uçakla o kadar. Bi durum olursa telefonlaşırız demişti banada öyle tatlım.
Canım rica ederim ne demek hepimiz aynı durumdaydık. Tatlım yavruşun emerken çok zor. yani kafaya koydun dielim bu hafta gittin sana en erken kasıma verir die düşünüorum. Kızını sütten kestikten sonra yaptırsan daha ii sanki. Bende senin durumundaydım bende arastırmaya başladığımda oğlum 1.5 yaşındaydı. sütten kesmek için 2 yaşını bekledim. sonrada görüştüm ve karar verdim. Şimdi narkoz alıcaksın sütten gecer. Ağrı kesiciler sütten gecer. zaten agrı şişlik cocuk biraz daha zor olur. yada narkoz aldıktan sonra ilk sütünü sagıyorsun 2 saat sonra tekrar sağıp öyle veriosun gibi yorumlar okumuştum ama cok aciliyeti varsa tabii. Defne evet o konuda yorumunu görünce yardımcı olacaktır Sağolsun hiç bir soruyu yanıtsız bırakmadı.Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. 1 buçuk. Yaşında bir kızım var ve hala emiyor nasıl olacak benim durum iyice kararsız kaldım :) Defne dönüş yapar sanırım bana. Adem bey den de vazgeçmek istemiyorum şimdi ama bebekle çok zor olacak.
Merhaba canım evet kendi yagimdan yapıldı fakat bi kısmı erir bi kısmı ise kalıcı yanı ilk günlerdeki gibi kalmıyor . şu an benim 4. Ayim ama alnmdaki duruyor dudagim ilk zamanlara gore baya indi fakat eski dudagima gore arada çok fark var :)Defne canım birde sana şunu sormak istiyorum sana yapılan dolgu kalıcımı? Yani kendi yağınlamı yapıldı canım?