Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Tamam canım ben ameliyat öncesi ve sonrası an be an elimden geldiğince yazıcanm bu başlık altında. bende kibelehatunu bekliyorum birde onun saglık yönünden sorunları vardı. Allahım yardımcısı olsun onunda bizimde. Defnede yamukluk deilde asimetri vardı die biliorum inşallah düzelmiştir şişlikleri bitince
hadi bakalım hayırlısıyla girip çıkında kızlar sıra bana gelsin biran önce

Kızlar 4 aylık halim hala şişlik uçlara doğru , ama ben her haliyle mutluyummm :KK70:

Eklentiler

• IMG_20150730_160923.JPG
    IMG_20150730_160923.JPG
    54,7 KB · Görüntüleme: 119
Darısı sizlere inşallah özgüvensizlige sebebiyet veren ,uzun ,yamuk , eğri burunlardan hepinizin kurtulmasını diliyorum :)

İyi ki gittim görüştüm o güzel odası bile tam bir estetikçi odası.. İstanbuldan geldiğimi orda kimsemiz olmadığını vs vs en bastan söyledim zaten annem olucak hanımefendi ameliyatım olur olmaz yine beni o otobüslere bindirip geri getirmeyi ilk iki haftalık kontrolleri de istanbula geri dönüp yeniden oraya ilk kontroller için dönmemi ve kontrol biter bitmez istanbula gelmemi istiyor.. Her neyse..
Ben anlatmadan adem bey her şeyi öyle güzel özetledi ki.. Ve benim aciliyetim ortadaydı. Nefes almakta zorlukta çekiyordum beni hemen bu burundan kurtarmak istediğini gözünden okudum resmen. Zaten dedi ki belki ameliyathane ayarlayabilirim ama burda boş yere beklemenizi de istemem. Ordan annem yine zıpladı ben çalışıyorum işim var istanbulda diye! Sanki zorla benimle gel dedim ona! Ameliyat tarihi almak için bile tek basıma bırakmadı doktorumun yanına gideyim. Böyle saçmalıklar yapıp duruyor.. Ya hep böyle mahvetti hayatımı. Zaten üni sınav sonuçları da açıklandı ben orda olduğum için öğrenemedim. Doktor bana acilen tomografi çektirdi eğrilik aşırı ilerdeği için zaten resmen acıyarak baktı ;( annemin bi sınav yüzünden beni bu halde bıraktığını da söyledim zaten. O kadar anlayışlı bi insan ki.. Nereye neyin yapılması gerektiğini de biliyor. Yamukluğu nasıl düzelteceğini de sadece tüm bunlara rağmen ameliyatımı çok öteye aldık neden? Hem izne çıkıyırdu hem de daha serviste bıraktığı ameliyatlık hastaları vardı. Çok çok yoğun bir doktor. Kapıda hep doluydu. Bu kadar yoğunluğun içinde zaten bana yer de yoktu.. İlerki tarihlerde bile yine sorunumdan dolayı kış gelmeden yapacağını söyledi. Çok mutluyum iyi ki onu tanıdım. Bu kadar ince düşünebilen eller böyle ameliyatları yapmalı zaten..
Canım hiç dert etme kendine , ben bizimkileri antepten denizliye getirene kadar ne sıkıntılar çektim ah bi bilsen , sonunda ameliyat olacaksın ya ona bak sen :)

kızlar @Kibelehatun ve quiet20 quiet20 nin ameliyat gününü işyeri masa takvimime işaretledim yakın takipteyim sizi bende ekimin 6sında adem beyle görüşmeye gidip aralık 15den sonrası için randevu alacağım
yani kibelehatun ve quietten sonra M masum_coko dan önce ameliyat olacağım başka biri varmı adem beye olacak onlarıda not alayım.

bide D defne0000 biraz daha foto yüklermisin en son yamukluk var diyordun noldu o iş
Yükledim kuzum :)

Darısı sizlere inşallah özgüvensizlige sebebiyet veren ,uzun ,yamuk , eğri burunlardan hepinizin kurtulmasını diliyorum :)
Insallah kuzum hayirlisiyla burnum sebebiyle kendimi cirkin gormekten usandim Rabbim affetsin.

Kızlar 4 aylık halim hala şişlik uçlara doğru , ama ben her haliyle mutluyummm :KK70:
Canim isik hatasi var sanirim resimde burnunda cikinti gibi gorunuyo. Yada sislikmidir o. Onemli olan zaten senin mutlu olman sen mutluysan hersey yolundadir ki hersey yolunda olsun hayatinda

Ben bu gece bileti kestim birazdan yola çıkacağız annemle.. Umarım bi tarih verir.. :KK43: ben artık böyle yaşayamam ;(
Canım sende istanbuldan gitmişsin ve bende istanbuldan Kalkıp Görüşmeye gideceğim. Hangi gün hastanede oluyormuş ona göre gideyim diyorum. Ufak bebeğim var çünkü bir de sen fiyat konuştun mu?

Canim isik hatasi var sanirim resimde burnunda cikinti gibi gorunuyo. Yada sislikmidir o. Onemli olan zaten senin mutlu olman sen mutluysan hersey yolundadir ki hersey yolunda olsun hayatinda
Canim hafif bir sislik var. Ama evet isikta cook gorunmus :KK70: kısa bi sure sonra başka bi foto çekip koycam çok sağol kuzum benim

Canim hafif bir sislik var. Ama evet isikta cook gorunmus :KK70: kısa bi sure sonra başka bi foto çekip koycam çok sağol kuzum benim
yeni fotonu bekliyorum canım benim. ödem söktürücü maydonoz suyu felan cok iç gecer inşallah şişlikler. birde masaj verdimi adem bey sana tatlım yapıyomusun.

Canım sende istanbuldan gitmişsin ve bende istanbuldan Kalkıp Görüşmeye gideceğim. Hangi gün hastanede oluyormuş ona göre gideyim diyorum. Ufak bebeğim var çünkü bir de sen fiyat konuştun mu?
canım kibele giremio sanırım nete ben cevaplıyım sadece salı günleri hastanede oluyor Adem bey fakat şu ara izinde olması gerek. agustosun ilk haftası git istersen garanti olsun. Fiyat konusuda 1800 tl max die konusmustuk. bende istanbuldan gittim. 10 gun kadar en az denizlide kalman gerek. küöük bebekle zor olmaz inşallah yanında bi yardım edenin olması şart. ameliyat sonrası 4 saat kadar da refekatcın olması gerek.

Kızlar koyduğum resimde ışıktan dolayı çok kemerli gibi görünmüş aslında buna daha yakın

Eklentiler

• IMG_20150731_134317.JPG
    IMG_20150731_134317.JPG
    10,4 KB · Görüntüleme: 133
Attım canım yeni resim
Pardon tatlim masajdan bahsetmissin evet ihmal etme. Sekli ortada gayet muntazam 6 ayda yada 9 ayda netlesir demisti adem bey sanirim. Canim benim 2 aya kadar rahatlarsin tahminimce. Kuzum artik agri sizi kalmadi diymi? Bide nefes sorunun bitti diymii

Kızlar koyduğum resimde ışıktan dolayı çok kemerli gibi görünmüş aslında buna daha yakın
Defnecim masallah tek kelimeyle saheser yaratti adem hoca. Turkiyede isim yapmis bi cok hekimle gorusme imkanim gerek telefonda gerekse mail yoluyla hepsinin soyledigi sey her burundan minicik bi burun beklemeyin kumas ne kadar ii olursa okadar ii is cikar ortaya demislerdi. Onlarin soylediklerine gorede senin eski burnundan boyle miniminnacik bi burun cikmasi mumkun deildi ama adem hoca yapti oldu :) degisimi degerlendirdiginde inanilmaz guzel bi is cikti ortaya masllah diyorum tekrar. Sisliklerinde iner insallah inmesede zaten cok cok guzel bi burun var ortada:) omurluk olsun...

X