kesinlikle cok memnunumBugün yanılmıyorsam senin 9. günündü ortalama 10. günde biçok sorunu atlatmış oluyorlar ödem dısında. sonuçtan memnunsun sende diyebiliriz diymi o zaman canım.
salı günü kesinde galiba persembe günü muane ediyo
canım takvimine beni de ekle 19 ekime :) bu arada selam kızlar defne'nin verdiği güzel bilgilerle geçen hafta bende ameliyat günü aldım adem beyden benimkine daha epey var ameliyat yaklaşınca yazarım dedim ama sohbetten de uzak kalamadım :))kızlar @Kibelehatun vequiet20 nin ameliyat gününü işyeri masa takvimime işaretledim yakın takipteyim sizi bende ekimin 6sında adem beyle görüşmeye gidip aralık 15den sonrası için randevu alacağım
yani kibelehatun ve quietten sonra @masum_coko dan önce ameliyat olacağım başka biri varmı adem beye olacak onlarıda not alayım.
bide D defne0000 biraz daha foto yüklermisin en son yamukluk var diyordun noldu o iş
selam canım evet defnecim saolsun umarım onun gibi sanşlı oluruz bizlerde. hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun. senin nasıl bi işlem yapılacak burnunda ve dolgu olacakmı.canım takvimine beni de ekle 19 ekime :) bu arada selam kızlar defne'nin verdiği güzel bilgilerle geçen hafta bende ameliyat günü aldım adem beyden benimkine daha epey var ameliyat yaklaşınca yazarım dedim ama sohbetten de uzak kalamadım :))
Amin canım inşallah. bana alnına ve çenene dolgu yaparız dedi . istersen az da yanaklarına yapalım dedi öyle yani :) burun kemiğinde eğrilik var benim küçükken düşmüştm ordan oldu . bakalım artık daha 2 ay var araştırmaktan kafayı yicem bu gidişleselam canım evet defnecim saolsun umarım onun gibi sanşlı oluruz bizlerde. hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun. senin nasıl bi işlem yapılacak burnunda ve dolgu olacakmı.
bu arada çok geçmiş olsun canım sana da.kesinlikle cok memnunum
teşekür ederim canım :)bu arada çok geçmiş olsun canım sana da.
tarihi siz mi istediniz yoksa en yakin o tarihe mi alabildiniz? onumuzde ki sali bende gidicegimde en azindan fikrim olsun :)canım takvimine beni de ekle 19 ekime :) bu arada selam kızlar defne'nin verdiği güzel bilgilerle geçen hafta bende ameliyat günü aldım adem beyden benimkine daha epey var ameliyat yaklaşınca yazarım dedim ama sohbetten de uzak kalamadım :))
Ben istedim canim anca o zamana musaitm cunku:)tarihi siz mi istediniz yoksa en yakin o tarihe mi alabildiniz? onumuzde ki sali bende gidicegimde en azindan fikrim olsun :)
hepimiz aynı sürecten geciyoruz tatlım endişe heycan telaş hepsi bi arada. umarım bizde atlatırız sorunsuz. canım bana dolgu yapıcanı söyledi Adem bey alın ve belki dudak dedi. hayırlısı neyse o olsun. kaşlarımda asimetri var benim dogustan cok dikkatli bakılırsa belli oluyo ben onunda düzeltilmesini istedim yag dolguyla düzeltiriz dedi öyle işte.Amin canım inşallah. bana alnına ve çenene dolgu yaparız dedi . istersen az da yanaklarına yapalım dedi öyle yani :) burun kemiğinde eğrilik var benim küçükken düşmüştm ordan oldu . bakalım artık daha 2 ay var araştırmaktan kafayı yicem bu gidişlesenin var mı dolgu işlemin?
canım tarihi sıraya göre veriyo yogun oldugu için ama tabi ileri bi tarih istersnde senin istediğin tarihi veriyo.en erken 1 ay sonrası die biliyorum. Yanlız iptal eden olursa o tarihe verilme ihtimalin oluyo Denizli içinde ikamet ediyosan falan.tarihi siz mi istediniz yoksa en yakin o tarihe mi alabildiniz? onumuzde ki sali bende gidicegimde en azindan fikrim olsun :)
Hayirlisi olsun canim hakkimizda :)hepimiz aynı sürecten geciyoruz tatlım endişe heycan telaş hepsi bi arada. umarım bizde atlatırız sorunsuz. canım bana dolgu yapıcanı söyledi Adem bey alın ve belki dudak dedi. hayırlısı neyse o olsun. kaşlarımda asimetri var benim dogustan cok dikkatli bakılırsa belli oluyo ben onunda düzeltilmesini istedim yag dolguyla düzeltiriz dedi öyle işte.
Ben istedim canim anca o zamana musaitm cunku:)
muğladan gidicem bende, en azından tarih aralığını biliyimde ona göre plan yapiyim :)canım tarihi sıraya göre veriyo yogun oldugu için ama tabi ileri bi tarih istersnde senin istediğin tarihi veriyo.en erken 1 ay sonrası die biliyorum. Yanlız iptal eden olursa o tarihe verilme ihtimalin oluyo Denizli içinde ikamet ediyosan falan.
anladım canımm hayırlısı olsun senin içinde. en erken 1 ay sonrası olur heralde.muğladan gidicem bende, en azından tarih aralığını biliyimde ona göre plan yapiyim :)
muğladan gidicem bende, en azından tarih aralığını biliyimde ona göre plan yapiyim :)
not aldım hemen kuzum heycanla bekliyorummmcanım takvimine beni de ekle 19 ekime :) bu arada selam kızlar defne'nin verdiği güzel bilgilerle geçen hafta bende ameliyat günü aldım adem beyden benimkine daha epey var ameliyat yaklaşınca yazarım dedim ama sohbetten de uzak kalamadım :))
An be an fotograflayp paylascm burda :)not aldım hemen kuzum heycanla bekliyorummm
Canım havalar sıcak. Ameliyat psikolojisi zor. Konuşmak istediğinde kendini ii hissettiğinde burdayız zaten. O en dogru zamanda yazar bizlere.kızlaar kibele hatundan ses var. sanırım baya bi zor geçiyor bu süreci