- 18 Haziran 2015
- 4
- 0
amacın güzellikse plastik cerrahs ama senin burun içi sıkıntın varsa tabiki kbbMerhb arkadaşlr ben aranıza yeni katıldm.benmde burnumda kemik kayması var ayrıca burn eti dediğimz konka var aslnda şekli iyi bi sorun yok 3 kbb doktoruna gittm ameliyat dedi kararsz kaldm estetik cerrah mı yoksa kbb mi yardımm lütfen
hmm haklısn bende çok kararsızımBurun içi sıkıntılı benm.3 hafta önce adem beyede gittim oda yaparm ameliyatını içini temzler dışınıda birz düzeltrz dedi kararsz oldğm için gün almadm
tatlımm 5 Agustosa verdiyse benim eylüle felan denk gelecek sanırım. evet hoca haklı acele edip kötü bi sonucla karsılasacagına gec olsun güç olmasın. Denizli kesinlikle acaip sıcaktır. kuru bi havası vardır ve kavurur insanı5 ağustosta. Çok yoğun.. Ve adamcağız benim acı çektiğimi gördüğü için haftasonu ameliyat boş olabilir ama ilk kontrolünde ben izinde olurum senin kontrollerini doktorun olarak benim açmam gerekir. Başka bi doktor arkadasıma söylesem tabi ki açar ama ben yaparsam daha iyi olur dedi. Tomografiyle de gördü zaten çok ilerlediğini benim kemiğinve sen dolgu olayını diyordun ya.. Onu da yine ben söylemeden o söyledi.. Ama görüşmeler olabildiğince kısa sürdü çünkü çok hastası bardı kapıda. Bir sürü hastası var..
Evet çok mutluyum :) inş sen de alıcaksın :) o kadar iyi ki hoca.. Ama çok yoğun.. Bir sürü insan geliyor.. Annem çok sinir etti ben zaten stresli olduğum halde ama o da yaslanıyor işte. Zaten perişan olduk orda çok sıcakmış istanbula göre.. Benim kemiğim kırılmış gibiydi nefes alamıyorum ama kbbci burun yaptım deyip yüzümün oranına bakmaz diye plastik cerrahiyle burnumu yaptırmayı seçtim. 5 ağustos ameliyat tarihim. Bayramda zaten izne çıkıyormuş :) beni de baştan savma yapmak istemedi ve acele etme sakın dedi. Bu iş aceleye gelmez dedi. Zaten adamcağız burnumu görünce annemin yaptıklarını anlatınca beni daha iyi anladı. Fiyatı da aynı defnemin dediği gibi zaten.. Aynı.
merhaba canım hosgeldin egerki dısında değişiklik yapılmasını istiorsan kesinlikle plastik cerraha yaptır. ama içindeki problemler içinse kbb ye gitmelisin bencede. kemik kayması diyorsun dısından belli oluomu peki bu kayma?Merhb arkadaşlr ben aranıza yeni katıldm.benmde burnumda kemik kayması var ayrıca burn eti dediğimz konka var aslnda şekli iyi bi sorun yok 3 kbb doktoruna gittm ameliyat dedi kararsz kaldm estetik cerrah mı yoksa kbb mi yardımm lütfen
Hoşbuldm canm dışından eğiklik belli olmuyor sadece çok az bi kemer var burnumda oda göze batmıyor peki önerebilceğnz bi kbb var mı denizlidemerhaba canım hosgeldin egerki dısında değişiklik yapılmasını istiorsan kesinlikle plastik cerraha yaptır. ama içindeki problemler içinse kbb ye gitmelisin bencede. kemik kayması diyorsun dısından belli oluomu peki bu kayma?
canım o zaman hiç estetik felan ugrasma dediğin gibi. Ben Denizliden ayrılalı 6 sene oldu. Pek bildiğim kbb ci yok ama devlette düşünüyorsan özlem özer var servergazide onu duymustum bi arkadaşımdan bi araştır istersen. hatta estetiğide cok iyi yapıyor felan dediler ama ben Adem beyde karar kıldım plastik cerrah istediğim için.Hoşbuldm canm dışından eğiklik belli olmuyor sadece çok az bi kemer var burnumda oda göze batmıyor peki önerebilceğnz bi kbb var mı denizlide
Canm çok teşekkr ederm tavsiyn için araştrcamcanım o zaman hiç estetik felan ugrasma dediğin gibi. Ben Denizliden ayrılalı 6 sene oldu. Pek bildiğim kbb ci yok ama devlette düşünüyorsan özlem özer var servergazide onu duymustum bi arkadaşımdan bi araştır istersen. hatta estetiğide cok iyi yapıyor felan dediler ama ben Adem beyde karar kıldım plastik cerrah istediğim için.
yalnız ben hiç tanışmadım bile kendisiyle arkadaşım hastaneden tanıyor en ii doktorumuz demişti. rica ederim tatlımmm.Canm çok teşekkr ederm tavsiyn için araştrcam
inanmıoyorum canımm seni niye görmedim saat kaçta ordaydın ben tam 12 de muayene oldum bende ordaydım bugün. evet en erken eylüle verebilirim dedi banada :) 10 eylüle gün aldım.Arkadaslar bende bugun adem beye muayene oldum. Cok sakin biri. Ameliyat icin en erken eylul ayindan gun verebilecegini soledi. Zaten bende en erken sömestride olabilirim. Burun kemige mudahale etmeden kikirdakla sorunu giderebilecegini soledi bekli bikac yerinden kemigini torpulerim dedi. Kemige mudahale etmeyecek olmasi icimi rahatlatti aslinda cunku iylesme surecim cok hizli olurmus...
Bu arada kesinlikle iyileşme sürecin bu durumda daha hızlı olur ve kırılıp yapılan burun daha narinken senin sapasağlam kendi burnun olur. peki sen gün aldınmı canım sömestr için yani kararını verdinmi?Arkadaslar bende bugun adem beye muayene oldum. Cok sakin biri. Ameliyat icin en erken eylul ayindan gun verebilecegini soledi. Zaten bende en erken sömestride olabilirim. Burun kemige mudahale etmeden kikirdakla sorunu giderebilecegini soledi bekli bikac yerinden kemigini torpulerim dedi. Kemige mudahale etmeyecek olmasi icimi rahatlatti aslinda cunku iylesme surecim cok hizli olurmus...
Canim cidden sen de mi bugun ordaydin:) bende 13.30 da muayene oldum bikac saatle kacirmisiz birbirimizi:) bana sana soyledigi gbi sunuda yapalim bunuda yapalim demedi bende soramadim cekindim niyeyseinanmıoyorum canımm seni niye görmedim saat kaçta ordaydın ben tam 12 de muayene oldum bende ordaydım bugün. evet en erken eylüle verebilirim dedi banada :) 10 eylüle gün aldım.
evet tatlım gerek duymamıstır. cünkü bana burnun güzel olması için ekstra onlarında olması lazım dedi. demekki seninki gayet güzelmiş. gerekli gördüğü seyleri sakin bi şekilde söylüyor zaten. zor olan sey kemiğin kırılıp yapılması galiba, sen çok şanslısın bu konuda . bana 1 ayda ancak toparlarsın dedi. Benimde oğluma annem bakıcak onun yıllık iznine denk getircez inşallah Hadi hayırlısı artık. Umarım bizde mutlu mesut atlatırız bu süreci ve bu ameliyatı olmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiyelerde bulunuruz. Ben sürekli forumdayım okuyup yazamıyorum bazen ama muhakkak dönüyorum er yada gec.Canim cidden sen de mi bugun ordaydin:) bende 13.30 da muayene oldum bikac saatle kacirmisiz birbirimizi:) bana sana soyledigi gbi sunuda yapalim bunuda yapalim demedi bende soramadim cekindim niyeysegerek duysa solerdi dedim kendi kendime. Canim bana manevi olarak destek olacak olan kisi annem oldugu icin onun somestriye kadar durumlari netlessin olcam insallah. Annem yegenlerime bakio ablam baska sehirde falan karisik biraz. Ama dedim ya kemigime mudahale etmeye gerek gormemesi mutlu etti beni morluk sislik vs. az olacak belki hic olmayacak dedi. Baslamak bitirmenin yarisiymis bakalim hersey bizler icin guzel olsun insallah. Burdan yine haberleselim koparlayalim irtibati
Amin canim benim. Hayirlisiyla olsun bitsin insallah. Bizlerde estetik konusunda sansli insanlardan olalimevet tatlım gerek duymamıstır. cünkü bana burnun güzel olması için ekstra onlarında olması lazım dedi. demekki seninki gayet güzelmiş. gerekli gördüğü seyleri sakin bi şekilde söylüyor zaten. zor olan sey kemiğin kırılıp yapılması galiba, sen çok şanslısın bu konuda . bana 1 ayda ancak toparlarsın dedi. Benimde oğluma annem bakıcak onun yıllık iznine denk getircez inşallah Hadi hayırlısı artık. Umarım bizde mutlu mesut atlatırız bu süreci ve bu ameliyatı olmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiyelerde bulunuruz. Ben sürekli forumdayım okuyup yazamıyorum bazen ama muhakkak dönüyorum er yada gec.
amin tatlım Allahım pişman etmesin inşallah.Amin canim benim. Hayirlisiyla olsun bitsin insallah. Bizlerde estetik konusunda sansli insanlardan olalim
Tamam canım ben ameliyat öncesi ve sonrası an be an elimden geldiğince yazıcanm bu başlık altında. bende kibelehatunu bekliyorum birde onun saglık yönünden sorunları vardı. Allahım yardımcısı olsun onunda bizimde. Defnede yamukluk deilde asimetri vardı die biliorum inşallah düzelmiştir şişlikleri bitincekızlarKibelehatun ve quiet20 nin ameliyat gününü işyeri masa takvimime işaretledim yakın takipteyim sizi bende ekimin 6sında adem beyle görüşmeye gidip aralık 15den sonrası için randevu alacağım
yani kibelehatun ve quietten sonra M masum_coko dan önce ameliyat olacağım başka biri varmı adem beye olacak onlarıda not alayım.
bide D defne0000 biraz daha foto yüklermisin en son yamukluk var diyordun noldu o iş