- 17 Aralık 2012
- 387
- 237
canım sendemi ameliyat oldun yoksa sadece dolgumu kaç günlük bide.defne benimde dudaklarım cok şiş , sertlikler var ve bi tarafı daha büyük bu normal mi sende de oldumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sendemi ameliyat oldun yoksa sadece dolgumu kaç günlük bide.defne benimde dudaklarım cok şiş , sertlikler var ve bi tarafı daha büyük bu normal mi sende de oldumu.
ben burun ameleyatı oldum da dudaklarıma alnıma yanaklarımıda dolgu var 4gün olducanım sendemi ameliyat oldun yoksa sadece dolgumu kaç günlük bide.
gecmiş olsun canım. daha cok yeni o zaman o ödem olabilir. tabi defne o konuda daha iyi bilgilendirir.ben burun ameleyatı oldum da dudaklarıma alnıma yanaklarımıda dolgu var 4gün oldu
Evet ilk haftalarda cook sis oluyor iner o zamanla canım :)defne benimde dudaklarım cok şiş , sertlikler var ve bi tarafı daha büyük bu normal mi sende de oldumu.
adem beye mi oldunuzben burun ameleyatı oldum da dudaklarıma alnıma yanaklarımıda dolgu var 4gün oldu
adem beye mi oldunuz
evet adem beye ameleyat oldum bugun şişliklerimin coğu indi cok güzel oldu cok başarılı bi doktoradem beye mi oldunuz
ayy geçmiş olsun haberimiz olsaydı keşke önceden takip ederdik. fotolarını yüjklermisin öncesi sonrası bi bakalım nasıl oldun. bide dolgularını kendi yağından mı yaptırdım yoksa dolgu malzemesi mi aldınEvet
evet adem beye ameleyat oldum bugun şişliklerimin coğu indi cok güzel oldu cok başarılı bi doktor
kendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli bide bantlıayy geçmiş olsun haberimiz olsaydı keşke önceden takip ederdik. fotolarını yüjklermisin öncesi sonrası bi bakalım nasıl oldun. bide dolgularını kendi yağından mı yaptırdım yoksa dolgu malzemesi mi aldın
hadi gelmiş geçmiş olsun allah içine sindirsin arkadaşımkendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli
kendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli bide bantlı
canımm umarım devamında da cok memnun kalırsın. Allah bizede nasip etsinEvet
evet adem beye ameleyat oldum bugun şişliklerimin coğu indi cok güzel oldu cok başarılı bi doktor
merakla beklioruzz resimlerini tatlım.kendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli
kendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli bide bantlı
yok ay hepimiz mesaj attık dönmedi hiç birimize. nasıldı sizin son gördüğünüz de durumu. merak ediyoruzkibele hatundan haber varmı ben hastaneye gittiğimde cıkmıslardı siteyide cok anlamadım zaten :) ulasabildiniz mi
ben perşembe günü taburcu olmustum ben gittikten sonra ameleyat olmus adem bey öle dedi .heycanla bekliyodu ..yok ay hepimiz mesaj attık dönmedi hiç birimize. nasıldı sizin son gördüğünüz de durumu. merak ediyoruz
SEN NASIL OLDUN İYİMİSİN BİRAZ DAHAben perşembe günü taburcu olmustum ben gittikten sonra ameleyat olmus adem bey öle dedi .heycanla bekliyodu ..
işte buna cok sevindim kızın basına bişimi geldi die düşünüodum her foruma girişimde. çünkü kibelehatun çok istekliydi ve habersiz bırakmaz diodum. cok saol canım umarım onunda ameliyatı iyi gecmiştir. umarım sorunsuz atlatırsınız bu süreci sende oda sonra bizdeben perşembe günü taburcu olmustum ben gittikten sonra ameleyat olmus adem bey öle dedi .heycanla bekliyodu ..
salı günü kesinde galiba persembe günü muane ediyomerhaba arkadaşlar adem bey bu zamanlar hastanede dimi, sadece salı günü mü randevu alabiliyoruz
SEN NASIL OLDUN İYİMİSİN BİRAZ DAHA
Bugün yanılmıyorsam senin 9. günündü ortalama 10. günde biçok sorunu atlatmış oluyorlar ödem dısında. sonuçtan memnunsun sende diyebiliriz diymi o zaman canım.ben cok iyiyim ilk günler morelim cok bozuktu yüzük cok şiş ve morarmalar vardı zombi gibiydim şimdi cok iyiyim insana benzedim sonunda