Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Evet

evet adem beye ameleyat oldum bugun şişliklerimin coğu indi cok güzel oldu cok başarılı bi doktor
ayy geçmiş olsun haberimiz olsaydı keşke önceden takip ederdik. fotolarını yüjklermisin öncesi sonrası bi bakalım nasıl oldun. bide dolgularını kendi yağından mı yaptırdım yoksa dolgu malzemesi mi aldın

kendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli
ayy geçmiş olsun haberimiz olsaydı keşke önceden takip ederdik. fotolarını yüjklermisin öncesi sonrası bi bakalım nasıl oldun. bide dolgularını kendi yağından mı yaptırdım yoksa dolgu malzemesi mi aldın
kendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli bide bantlı

kendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli

kendi yağımdan canım .resimlerimide bi hafta sonra yüklemeyi düşünüyorum şuan cok ödemli bide bantlı
merakla beklioruzz resimlerini tatlım.:rolleyes:

ben perşembe günü taburcu olmustum ben gittikten sonra ameleyat olmus adem bey öle dedi .heycanla bekliyodu ..
işte buna cok sevindim kızın basına bişimi geldi die düşünüodum her foruma girişimde. çünkü kibelehatun çok istekliydi ve habersiz bırakmaz diodum. cok saol canım umarım onunda ameliyatı iyi gecmiştir. umarım sorunsuz atlatırsınız bu süreci sende oda sonra bizde :KK49:

ben cok iyiyim ilk günler morelim cok bozuktu yüzük cok şiş ve morarmalar vardı zombi gibiydim şimdi cok iyiyim insana benzedim sonunda :KK70:
Bugün yanılmıyorsam senin 9. günündü ortalama 10. günde biçok sorunu atlatmış oluyorlar ödem dısında. sonuçtan memnunsun sende diyebiliriz diymi o zaman canım.

X